Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

A facut cineva aceasta modificare?

2021-01-05-3095.jpg

Eu am facut si are o citire ffoarte rapida la eMMC, insa la nand nu citeste corect, de scris il scrie corect, ca sa citeasca corect trebuie redusa viteza de citire din setari, si m am gandit sa scot firul si sa il las cum a fost inainte sa nu mai umblu la viteza

2021-01-05-3097.jpg

Nu mai incercati sa faceti modificarea asta ca la nand nu citeste corect

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

buna seara

deoarece intotdeauna cind vroiam sa instalez rt809h trebuia sa dezactivez antivirusul,bitdefender cu licenta,deoarece imi vedea fisierul rt809h.exe ca fiind infectat si il baga in carantina si din acest motiv nu puteam sa rulez programul ,am luat legatura cu cei de la bitdefender,le-am trimis arhiva cu fisierele infectate,erau 3,si i-am rugat sa imi spuna ce este cu acei asa zisi virusi

am primit raspuns ca nu prezinta nici un pericol,au facut o actualizare a bitdefender in care au exceptat asa zisii virusi si dupa ce am instalat din nou bitdefender nu am mai avut probleme,nu a mai gasit nimic infectat

am postat acest lucru in ideea ca mai sunt utilizatori de rt809h care au ca antivirus bitdefender,il pot dezinstala iar cind il instaleaza din nou acesta nu o sa mai faca probleme la instalarea programului pentru rt809h

o seara buna

Link spre comentariu
La 08.01.2021 la 10:54, Florinel TV a spus:

A facut cineva aceasta modificare?

2021-01-05-3095.jpg

Eu am facut si are o citire ffoarte rapida la eMMC, insa la nand nu citeste corect, de scris il scrie corect, ca sa citeasca corect trebuie redusa viteza de citire din setari, si m am gandit sa scot firul si sa il las cum a fost inainte sa nu mai umblu la viteza

2021-01-05-3097.jpg

Nu mai incercati sa faceti modificarea asta ca la nand nu citeste corect

Nu se poate atasa un comutator la cablul respectiv? Cand e nevoie sa fie actionat.

Link spre comentariu
La 16.01.2021 la 17:45, Mihai85 a spus:

Nu se poate atasa un comutator la cablul respectiv? Cand e nevoie sa fie actionat.

Ba da se poate pune comutator, dar problema este ca nu stiu daca cu cablu citeste bine la eMMC ca nu am cum sa il compar ca este mare softul, si nici timp nu am prea mult de teste

Acum 14 minute, Simpalean a spus:

Mulțumesc!

Trebuie instalat si Toolchain

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări