Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Domnu Florin o rugaminte am la dvs,am intilnit un tv LG ,Model.22MT45D-PR cu probleme contact mufa alimentare de 19V,si am vrut sa salvez softul din nand,dar m-am uitat in lista RT 809H,si nu este.Bine ca nu l-am dat jos....Nandul este de la Spansion,S34ML01G200TF100...daca e bine ce am vazut pe nand...nu stiu...Puteti cere la chinez,sa-l adauge in viitor in lista,va rog!?Poate il mai intilneste cineva in tv-uri...Multumesc frumos!

Softul din flash de 1 Mb l-am luat...

Link spre comentariu
Acum 7 ore, stefanpecsi a spus:

Domnu Florin o rugaminte am la dvs,am intilnit un tv LG ,Model.22MT45D-PR cu probleme contact mufa alimentare de 19V,si am vrut sa salvez softul din nand,dar m-am uitat in lista RT 809H,si nu este.Bine ca nu l-am dat jos....Nandul este de la Spansion,S34ML01G200TF100...daca e bine ce am vazut pe nand...nu stiu...Puteti cere la chinez,sa-l adauge in viitor in lista,va rog!?Poate il mai intilneste cineva in tv-uri...Multumesc frumos!

Softul din flash de 1 Mb l-am luat...

Este in lista cum spune colegu mai sus 

002:  The currently selected:S34ML01G200TFI00@TSOP48, capacity: 1056Mbits, 132Mbytes.

Link spre comentariu

Nu este greu, scrie sus cum este in poza de mai jos si va aparea, asa trebuie cautat

Capture.jpg

Daca te uiti pe lista la Spasion nu ai sa gasesti , tot ce trebuie este sa scri sus in acea casuta si daca il are atunci apare in lista

Scri acolo la Enter chip printing

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
Acum 5 minute, stefanpecsi a spus:

Mare domn sunteti domnu Florin,ajutati pe toata lumea,de cind va stiu

Asa trebuie sa ne ajutam intre noi, cu asta nu sunt eu impacat in aceasta tara ca sunt multi oameni la care daca te vede necajit rande de tine, apoi daca faci ceva ei spun ca ai furat, daca vrei sa ajuti, spune ca nu este bun dupa ce a rezolvat problema , si multe altele, cred ca toti colegi stiu despre ce spun, asta nu numai in meseria de electronica, astfel de cazuri sunt si in viata de zi cu zi

Link spre comentariu
Acum 22 ore, Florinel TV a spus:

Asa trebuie sa ne ajutam intre noi, cu asta nu sunt eu impacat in aceasta tara ca sunt multi oameni la care daca te vede necajit rande de tine, apoi daca faci ceva ei spun ca ai furat, daca vrei sa ajuti, spune ca nu este bun dupa ce a rezolvat problema , si multe altele, cred ca toti colegi stiu despre ce spun, asta nu numai in meseria de electronica, astfel de cazuri sunt si in viata de zi cu zi

...Respect d-l Florin, din păcate este exact așa cum spuneți și aveți dreptate..., în fond este în mare parte o chestiune de educație și bun simț, care la unii lipsește...de la Cluj, numai bine!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări