attilaa0 Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Introduceti soclu cu memoria in ea,dar unde?Asta nu ati spus.Incercati in capete,deci primele sau ultimele locuri. Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Soclu SPI sau dump se pune in partea de jos a soclului mare,dar tot cu semnul spre semnul de pe RT Acum nu sint acasa,dar seara va pot face o poza,daca nu intelegeti.Dupa ce ati introdus,dati pe detectare,coltul sting,sus ,alegeti SPI 25...etc.Trebuie sa vi-l recunoasca si de obicei lucreaza foarte rapid,citire,scriere. Link spre comentariu
traienus Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Acum 4 ore, stefanpecsi a spus: Soclu SPI sau dump se pune in partea de jos a soclului mare,dar tot cu semnul spre semnul de pe RT Acum nu sint acasa,dar seara va pot face o poza,daca nu intelegeti.Dupa ce ati introdus,dati pe detectare,coltul sting,sus ,alegeti SPI 25...etc.Trebuie sa vi-l recunoasca si de obicei lucreaza foarte rapid,citire,scriere. exact asa am facut dar imi da eroarea respectiva,trei zile m-am chinuit cu el dar nu stiu ce sa ii mai fac Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Unde ati instalat programul RT?Se instaleaza pe partitia D,a harddiscului,nu pe C!! Link spre comentariu
traienus Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 acum este in D,am spus ca am incercat si in C,m crezut ca de asta nu merge,mi-a trimis si un prieten o varianta de soft care la el merge 100% si face la fel Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Stergeti bine din radacini din C,la Program Files este un folder RT809H ,care a ramas acolo cind ati instalat pe C,numai pe aceea din D s-o lasati.... Link spre comentariu
traienus Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 aveti un program recent care sa aiba toate integratele si care stiti sigur ca functioneaza cu spi ? daca imi puteti sa imi dati si mie sa mai incerc ca mi-a scos fire albe va multumesc anticipat Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 (editat) La 28.10.2020 la 18:49, traienus a spus: buna seara in urma cu o saptamina am achizitionat si eu de la chinezi acest programator RT809H,am citit toate paginile din acest topic,am incercat toate softurile dar nu reusesc sa programez o memorie spi flash GD25Q80C,am incercat si cu alte memorii de la alte firme( WINBOND ),memoriile sunt noi intilnesc urmatoarea problema:introduc memoria intr-un soclu pe care il introduc in soclul programatorului si cu toate ca memoria este 2x4pini mie imi arata programatorul ca pinii17,18, si alti pini tot din acea zona indepartata de locul unde am eu memoria introdusa nu ar face contact daca ii dau ignore incepe sa o stearga dar f.incet,intr-o jumatate de ora si dupa aceea imi da eroare la scriere nu stiu ce sa ii mai fac,i-am facut si testul selftest cum ati explicat aici si a iesit ok,am instalat si pe un laptop toate variantele de soft,am schimbat si partitiile tot degeaba,poate este vreo setare aiurea cind ii dau sa imi gaseasca memoria automat nu o gaseste ,trebuie sa o bag eu manual cu toate ca o are in lista va multumesc anticipat daca ma puteti ajuta deoarece am mai multe tv pe care as vrea sa le repar,stau cu ele pe dreapta din aceasta cauza Intra la Setting(N) la prima optiune Programming setup options (O) si acolo debifezi optiunea ce este incercuita cu rosu dupa cum arata in poza , si atunci memorile 25xxx , 24xxx va merge puse si invers depinde unde sunt puse pe soclu programatorului fie din pin 1 fie la sfarsit-ul zif-ului https://postimg.cc/BLY4fFG5 Editat Octombrie 29, 2020 de Florinel TV Link spre comentariu
traienus Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 buna ziua asa am facut,dar nu vrea,da aceea as vrea daca aveti sa mai imi dati un soft bun,daca nu vrea inseamna ca o fi programatorul prost am incercat si ultima varianta de soft de la ei,20200930,si tot la fel face Link spre comentariu
traienus Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 am incercat si ultima varianta de soft de la ei,20200930,si tot la fel face am bagat un nand de samsung pe care vreau sa il scriu si il vede perfect,l-a identificat problema este la spi Link spre comentariu
traienus Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 am scris nandul dar a durat f. mult,in tutorialele de pe youtube dureaza in jur de 88 de secunde,nu cred ca este in regula Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Eu folosesc intodeauna ultima versiune si anume 20200930 si merge perfect, la tine cred ca este problema cu programatorul, daca vrei poti trimite programatorul la mine pentru o verificare si daca are probleme il voi repara eu, si al meu sa defectat, dar l-am reparat imediat si pentru mine este ffoarte usor sa ii dau de capat Link spre comentariu
traienus Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 este sigilat,i-am trimis mesaje cu poze chinezului,sa vedem ce zice intre timp cit ma mai joc cu el as avea nevoie de un soft pentru nand K9GAG0UOESCBO,TV SAMSUNG UE32D5700,BN41-01660B placa care are selector dublu :cablu si satelit,display LTJ321HN03-J Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 O noua versiune RT809H 20201106 Total Device 40215 https://files.fm/u/gzwvhn4w#sign_up Link spre comentariu
traienus Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 buna ziua am citit cu atentie manualul si da detalii cum se face selftest pentru memorii spi mie imi da acea eroare cu pini nelipiti,am refacut citeva lipituri si acum imi scrie nandul corect dar la spi tot imi da eroare mai sap la el Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum