Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Acum 4 ore, stefanpecsi a spus:

Soclu SPI sau dump se pune in partea de jos a soclului mare,dar tot cu semnul spre semnul de pe RT Acum nu sint acasa,dar seara va pot face o poza,daca nu intelegeti.Dupa ce ati introdus,dati pe detectare,coltul sting,sus ,alegeti SPI 25...etc.Trebuie sa vi-l recunoasca si de obicei lucreaza foarte rapid,citire,scriere.

exact asa am facut dar imi da eroarea respectiva,trei zile m-am chinuit cu el dar nu stiu ce sa ii mai fac

Link spre comentariu
La 28.10.2020 la 18:49, traienus a spus:

buna seara

in urma cu o saptamina am achizitionat si eu de la chinezi acest programator RT809H,am citit toate paginile din acest topic,am incercat toate softurile dar nu reusesc sa programez o memorie spi flash GD25Q80C,am incercat si cu alte memorii de la alte firme( WINBOND ),memoriile sunt noi

intilnesc urmatoarea problema:introduc memoria intr-un soclu pe care il introduc in soclul programatorului si cu toate ca memoria este 2x4pini mie imi arata programatorul ca pinii17,18, si alti pini tot din acea zona indepartata de locul unde am eu memoria introdusa nu ar face contact

daca ii dau ignore incepe sa o stearga dar f.incet,intr-o jumatate de ora si dupa aceea imi da eroare la scriere

nu stiu ce sa ii mai fac,i-am facut si testul selftest cum ati explicat aici si a iesit ok,am instalat si pe un laptop toate variantele de soft,am schimbat si partitiile tot degeaba,poate este vreo setare aiurea

cind ii dau sa imi gaseasca memoria automat nu o gaseste ,trebuie sa o bag eu manual cu toate ca o are in lista

va multumesc anticipat daca ma puteti ajuta deoarece am mai multe tv pe care as vrea sa le repar,stau cu ele pe dreapta din aceasta cauza

RT809H EROARE.JPG

Intra la Setting(N) la prima optiune Programming setup options (O) si acolo debifezi optiunea ce este incercuita cu rosu dupa cum arata in poza , si atunci memorile 25xxx , 24xxx va merge puse si invers depinde unde sunt puse pe soclu programatorului fie din pin 1 fie la sfarsit-ul zif-ului

https://postimg.cc/BLY4fFG5

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Eu folosesc intodeauna ultima versiune si anume 20200930 si merge perfect, la tine cred ca este problema cu programatorul, daca vrei poti trimite programatorul la mine pentru o verificare si daca are probleme il voi repara eu, si al meu sa defectat, dar l-am reparat imediat si pentru mine este ffoarte usor sa ii dau de capat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări