Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Acum 2 ore, POLAKU2002 a spus:

Imi da cip id erore....am dezinstalat to ce aveam despre rt 809h si acum nu mai am nimic desprele...ma ajutaTI SA IL REINSTALEZ CU ULTIMUL PATCH POATE ASA VA MERGE...MUltumesc..

Eu v-as ajuta cu placere ,dar n-am RT , Dl. Florin e pe primul loc cu RT-ul ,sauu alti colegi ,daar probabil sunt izolati 

Link spre comentariu

Cine are acest nand HY27US08281(M/A) in lista lui RT? la mine este

001:  Point "read" will pop up "save" dialog box, "write" will pop up the "open" dialog box.
002:  The currently selected:HY27US08281(M/A), capacity: 132Mbits, 16Mbytes.
003:  This partnumber is from user:adminThank you for his efforts and contributions on added and testing.
004:  Programmer is not connected.
005:  Initialization error
006:  >------------------------------------OK---------------------------------------<

Link spre comentariu
Acum 12 ore, Florinel TV a spus:

Cine are acest nand HY27US08281(M/A) in lista lui RT? la mine este

001:  Point "read" will pop up "save" dialog box, "write" will pop up the "open" dialog box.
002:  The currently selected:HY27US08281(M/A), capacity: 132Mbits, 16Mbytes.
003:  This partnumber is from user:adminThank you for his efforts and contributions on added and testing.
004:  Programmer is not connected.
005:  Initialization error
006:  >------------------------------------OK---------------------------------------<

Salut 

HY27US08281

Cu acest patch ar trebui să fie în lista ?

La mine nu apare.

Link spre comentariu
La 11.04.2020 la 17:53, nek13 a spus:

Buna colegi, am testat ultima versiue cu emmc JY455 merge super doar pe adaptor, ISP nici vorba sa mai intanlit cineva cu aceasta problema ?

Ai venit si tu si ai dat cu bata in balta si ai speriat pesti :96 eu acum ce mai pescuiesc :wretre

2020-04-11-2706.jpg

2020-04-11-2704.jpg

Daca merge pe adaptor atunci este imposibil sa nu mearga pe ISP, nu sti sa te conectezi corect pe ISP

2020-04-11-2701.jpg

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări