Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

cateva pagini ma in spate unde ai urcat tu softul si explicai ca trebuiesc instalate in ordine 1,2,3

te rog sa le mai postezi inca o data daca poti.programul l-am instalat tot de acolo.

La 10.03.2020 la 23:23, Florinel TV a spus:

Prima data intri la Control Panel, dezinstalezi versiunea veche, apoi stergi acolo unde a fost instalata vechea versiune, apoi dai restart si instalezi ce iti dau eu acum, vezi sa instalezi exact cum am pus acolo in arhiva prima data pe 1 apoi pe 2 si in sfarsit pe 3 , asta ca sa mearga bine programul la RT809H, daca nu faci cum spun si mai raman radacini din vechea versiune nu o sa mearga cum trebuie, spor la treaba

https://files.fm/u/zkqn87qk#sign_up

De aici.

Link spre comentariu

Aveti aici https://files.fm/u/ztkc28pt#sign_up

Acum 56 minute, attilaa0 a spus:

Acest patch 20200111 nu citeste cu clestisorul .

Cu aceasta merge:http://www.willem-ua.com/RT809H/soft/RT809H-20191227-Patch.rar

Cum sa nu mearga cu clestisorul, eu am testat si merge brici, daca ai de ala negru dat la RT cu ala nu prea merge, eu am si de ala negru si albastru pomona5250, cu pomona 5250 merge 100% citit / scris in circuit, cand cititi cu clestele decuplati sursa de main sa citeasca

Link spre comentariu
Acum 1 minut, GOLOGAN a spus:

Salut

Care ar fi diferenta ?

Nustiu exact care ar fi diferenta, probabil ca face contact mult mai bun pomona5250, dar la unele main-uri merge invers adica cel negru si nu vrea cu pomona5250, acum cine stie cu exact de ce, eu am de ambele cate 2 buc de fiecare si incerc pe ambele sa vad cu care citeste, daca nu citeste cu nici-un clestisor atunci dau jos memoria, testul cu cititul cu clestisorul este probat de mine ca citeste corect RT daca poate citi, dupa citire cu clestisorul atunci cand apare versiunea noua dau jos si memoria si le compar si sunt la fel, pana acum nu au fost diferente, am probat cu toate versiunile care au aparut si rt a citit corect cu clestisorul

Acum 4 minute, attilaa0 a spus:

Nu m-ati inteles ,deci versiunea de soft 20200111 are ceva problema..Versiune 20191227 este ok.Folosesc acelasi clestisor in ambele cazuri si pe acelasi placa.

Daca autodetect ,apoi cand recunoaste cipul dau READ si citeste apoi da eroare daca folosesc versiunea 20200111.

Eu am probat cu pomona5250 si merge 100% cu aceasta versiune, eu am instalata ultima versiune adica 20200111 si merge cu clestisorul negru nu rea merge, am explicat mai sus, cumpara pomona5250 si te covingi

Link spre comentariu
Acum 14 minute, Florinel TV a spus:

Nustiu exact care ar fi diferenta, probabil ca face contact mult mai bun pomona5250, dar la unele main-uri merge invers adica cel negru si nu vrea cu pomona5250, acum cine stie cu exact de ce, eu am de ambele cate 2 buc de fiecare si incerc pe ambele sa vad cu care citeste, daca nu citeste cu nici-un clestisor atunci dau jos memoria, testul cu cititul cu clestisorul este probat de mine ca citeste corect RT daca poate citi, dupa citire cu clestisorul atunci cand apare versiunea noua dau jos si memoria si le compar si sunt la fel, pana acum nu au fost diferente, am probat cu toate versiunile care au aparut si rt a citit corect cu clestisorul

Eu am probat cu pomona5250 si merge 100% cu aceasta versiune, eu am instalata ultima versiune adica 20200111 si merge cu clestisorul negru nu rea merge, am explicat mai sus, cumpara pomona5250 si te covingi

Eu nu am pomona5250 eu am cleștele ,, negru " primit cu programatorul.

Tu le ai pe ambele. 

Difera lungimea firelor ?

Editat de GOLOGAN
Link spre comentariu

Pentru eeprom 24Cxxx trebuie scoase firele de la pinii , 1 , 2 si 3 altfel nu merge , ca versiunea este cu functia ISP si daca sunt legate acesti pini atunci nu citeste , citeste doar la unele placi

Acum 1 minut, GOLOGAN a spus:

Eu nu am pomona5250 eu am cleștele ,, negru " primit cu programatorul.

Tu le ai pe ambele. 

Diferenta lungimea firelor ?

Nu este diferenta de lungimea firelor, am scurtat cat am putut la pomona5250 si la clestisorul negru si nu din aceasta cauza nu vrea sa citeasca, diferenta o face din clestisor, probabil ca are facuti pini din alt material

Revin cu poze cu clestisorii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări