Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

2 hours ago, xtgs said:

revin cu programatorul,astazi am incercat cu alt nand TC58NVG0S3HTA00 si rezultatul este acelasi nu recunoste ID,

se poate face o resetare a programatorului?

atasez o poza cu seting

rt seting.docx 172.1 kB · 7 downloads

La mine asa sunt setarile ca in poza, la tine am vazut ca cea de jos dreapta, nu e bifata. Daca ti-a mers prima data fara probleme, cum iti explici de nu mai merge?, l-ai dat imprumut cuiva?, l-ai scapat pe jos?, din ce tin eu minte RT-ul ara modulele din interior pe socluri, daca a lovit pamantul, atunci e de inteles....,eu nu am auzit de RT nou sa fie defect, de teapa stiu ca a luat un coleg de aici, in loc de programator a primit un maimutoi de 50 de bani..:rade:

TEST-RT.jpg

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

am selectat bifa din dreapta ,dar nu are nici un efect,

programatorul l-am primit prin februarie,cand a venit am testat 2 nanduri si a fost ok (nu mai tin minte daca a fost citite automat s-au le-am setat eu manual),

stiu ca am incercat sa scriu un SPI si nu a mers imi afisa ca nu face contact pini ...,am scos postalul 3 si am rezolvat problema , am crezut ca trebuie setat ceva...

acum doua saptamani am scris un nand pt D5500 si a functionat perfect;  acum m-a sunat un prieten sa-l ajut sa-i scriu si lui un nand tot pt.D5500 si l-am scris dar cu ignore si tv nu a functionat ,am incercat inca 2 nanduri si nu a mers ;cam asta este povestea...

Link spre comentariu
La 27.02.2020 la 3:30, Costica Tv a spus:

Dupa parerea mea cea mai buna optiune de scriere si universala, este "Skip Bad Block and Data Realign" , mai ales ca nandul se scrie super rapid(2GB = 2 minute) fata de optiunea "Hard Copy (Ignore bad block)" la care astepti pana-ti creste barba.

Hard Copy (Ignore bad block) aceasta optiune inseamna sa copie tot din nand char daca este gol adica FF FF FF  :bataieprogramatorul scrie si FF FF adica gol :96

"Skip Bad Block and Data Realign" aceasta optiune scrie doar ce este scris pe nand si ignora ce nu este scris, adica FF FF :bataieintelegeti si voi nu mai vorbiti aburati de care habar nu aveti, si instalati si voi programatorul corect, ca vad ca la voi nu merge si la mine merge ffoarte bine

Link spre comentariu

La acest programator vom avea actualizari dupa 01 aprilie, va rugam sa aveti maxium de rabdare ca totul o sa vina la normal, sanatate sa aveti, se vor adauga o gama larga de cipuri, Va Multumim pentru increderea acordata

Insa pana atunci cine mai are ceva de adaugat il rog sa posteze si sa adaugam in lista programatorului, va multumim pentru colaborare

Link spre comentariu

Am si eu un RT809H care isi facea treaba bine.
Am scris acum 2 zile un NAND ,am pus nand-ul in adaptor ,a fost recunoscut,a scris softul fara eroare.Am pus NAND-ul in tv si a ramas pe logo si led-ul de stand by facea flash-uri continuu.
Am zis ca este placa cu probleme.
Am pus alt televizor pe masa tot cu problema de restart,tot un PHILIPS.Am dat NAND-UL jos am scris softul ,fara sa dea o eroare,il pun in tv ,nu se mai aprinde deloc.
Are programatorul o problema ,trebuie setat ceva la el?

Link spre comentariu
Acum 2 ore, codrut a spus:

Am si eu un RT809H care isi facea treaba bine.
Am scris acum 2 zile un NAND ,am pus nand-ul in adaptor ,a fost recunoscut,a scris softul fara eroare.Am pus NAND-ul in tv si a ramas pe logo si led-ul de stand by facea flash-uri continuu.
Am zis ca este placa cu probleme.
Am pus alt televizor pe masa tot cu problema de restart,tot un PHILIPS.Am dat NAND-UL jos am scris softul ,fara sa dea o eroare,il pun in tv ,nu se mai aprinde deloc.
Are programatorul o problema ,trebuie setat ceva la el?

Spune ce nand a fost scris si ce model de tv este etc? sau trebuie sa ghicesc :rade: si ce versiune de soft folosesti, nu mai spun ca toti vreti ajutor si nu spuneti mai nimic despre cele mentionate anterior :96 atunci cum vreti sa va ajut? spune si tu stiu eu ce-ai facut tu acolo :91

Daca vrei ajutor spune dracu ce -ai facut ce si cum ca sa fii ajutat

Link spre comentariu

si mai ales daca ai folosit dump bun pentru nand si cate baduri are nandul? nu spui mai nimic si te astepti sa-ti raspunda cineva, ca cum ar fi am si eu o bicicleta si am nevoie de pinioane (model de bicicleta canci) si vrei ajutor :41ce oameni ce oameni ce oameni :nerv si mai vor si autor :wretrevei prii ajutor la cum dai mai multe detalii, si nu mai spun ca esti destul de vechi pe forum si ar trebui sa sti acest lucru ca nimeni nu iti spune ce sa faci cu minium de informatii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări