Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

La 10.03.2020 la 21:11, xtgs a spus:

Sunt începător in folosirea RT,am mai scris un singur nand de Samsung seria D,care a funcționat ok din prima,am incercat astăzi să scriu un nand K9GAG08U0E dar nu îl recunoaște programatorul pe automat,daca îl aleg eu din lista manual îl pot selecta dar  îmi spune că chipul selectat nu este același,atașez poze cu eroarea ,daca îi dau ignore pot scrie nandul dar nu funcționează tv.,am probat 3 nanduri dar toate vechi,nu am nand nou

IMG_20200310_142800.jpg

IMG_20200310_143911.jpg

astazi am avut timp de teste ,am sters vechea versiune si am instalat pe cea trimesa de Florinel ,dar rezultatul este acelasi,da aceeasi eroare ,versiunea este din 2020,astept si alte sfaturi

Link spre comentariu

Atunci fa test la programator si pune poze aici sa vedem daca programatorul este ok, apoi daca RT-ul este ok atunci nandurile sunt bune de aruncat. scrie in lista lui RT809H asa, SELFTEST apoi dai ok se conecteaza, dupa asta dai read faci poza dupa ce termina, apoi dai write faci poza dupa ce termina, dai verify dupa ce termina faci poza, si le pui aici sa vad daca este ok

Atentie sa fie RT-ul conectat la pc

Link spre comentariu
Acum 17 ore, Costica Tv a spus:

Si acum ce programator folosesti pentru nanduri ?

Scuze de intarziere ,folosesc programatorul care la Florinel are praf de 2 degete ,nu stiu,  ,  poate -i bun RTul ,dar facand o comparatie in lista la RT,si la TNM ,e diferenta mare ,motorole 9s12 ,renesas-uri ,care le-a facut doar cu tx si rx ,fara reset ,reset i-am dat eu cu penseta ,nu mai zic de tsop 48 ,sau 56 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări