dan cod Postat Mai 20, 2017 Partajează Postat Mai 20, 2017 Exact de rezerva l-am luat fiindcă la prețul ăla era o prostie să nu il iau Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 20, 2017 Partajează Postat Mai 20, 2017 Exact de rezerva l-am luat fiindcă la prețul ăla era o prostie să nu il iau Daca nu sunt prea isistent , la ce pret lai luat sami fac si eu o parere , poate gasesc si eu unul la un pret bun Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 21, 2017 Partajează Postat Mai 21, 2017 550 de lei.Dar sunt 100% că nu vei găsi ușor un Beeprog original la acest preț. Eu deja am primit o oferta de 300 de euro pe el.Pe ebay s-a vândut unul la 550 euro. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 (editat) Salut, Am trimis unui coleg sa-mi programeze un NAND cu RT809H, dupa ce am primit NAND-ul am observat ca pinii de pe cele 4 colturi ale flashului erau strimbi, i-am indreptat, montat flashul, tv rezolvat, intrebarea mea este, oare ce a putut determina strimbarea pinilor in adaptorul TSOP48, eu ma gindesc ca adaptorul TSOP48 a fost de proasta calitate......a mai patit cineva asa ceva?, ma refer la cei care au RT809H, intreb pentru ca urmeaza sa-mi soseasca si mie RT809H. Multumesc Editat Mai 24, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
sorintv Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 (editat) In spirit de gluma!!! A fost dat NAND-ul cu spray de racire si s-au "ghemuit" !!! a ghemuii = a se aduna la un loc scuze! fac cateva postari pentru mesagerie PM. Editat Mai 24, 2017 de sorintvr Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 24, 2017 Autor Partajează Postat Mai 24, 2017 (editat) Adaptoare TSOP48 pentru RT809H pot fi cu soclu ZIF fabricat in China mai multe nivele de calitate, in Japonia sau in Korea. Dezlipirea(reziduri de aliaj de lipit sau flux) si manipularea(pozitionarea in soclu ZIF) pot fi cauzele principale in cazul incepatorilor pentru pini indoiti la memoriile flash nand in capsula TSOP48. Editat Mai 24, 2017 de orgasmo Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 (editat) Nu e de la adaptor , o fi de la buzunar . sa nu invinovatim spray-ul si pentru bune si pentru rele Editat Mai 24, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 Probabil de la manipulare sau transport. Link spre comentariu
radutyu Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 Sigur de la transport sau manipulare nu are cum sa strimbe soclu zif Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 cred ca in momentul cand la scos din adaptor la scapat jos,adaptoarele care or fi ele nu indoaie pinii Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 e curios ca toate patru colturi au pinii indoiti cu toate ca imi este greu sa cred ca de la adaptor indiferent de cine e facut,se mai poate ca cel ce a manevrat nandul sa nu fi apasat adaptorul pana la capat cand a scos nandul si a agatat pinii cu toate ca presiunea pe pini e aceeasi la adaptor trebuia sa se indoaie toti Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 25, 2017 Autor Partajează Postat Mai 25, 2017 Adaptor TSOP48 pentru RT809H, cu nivelul cel mai scazut de calitate la nivel mondial: Memorii flash nand dupa transport: Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 Dupa raspunsurile primite, cred ca pinii sau strimbat in cutia de chibrit lovindu-se de pereti acestuia in timpul transportului, de aceea sau strimbat doar cei de pe colturi. Multumesc colegilor pentru raspunsurii Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 Dupa raspunsurile primite, cred ca pinii sau strimbat in cutia de chibrit lovindu-se de pereti acestuia in timpul transportului, de aceea sau strimbat doar cei de pe colturi. Multumesc colegilor pentru raspunsurii Daca punea scotch pe el sa-l fixeze nu se intampla asta acum ca ai zis ca a stat liber intr-o cutie de chibrituri e clar ca din cauza asta!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 (editat) Daca punea scotch pe el sa-l fixeze nu se intampla asta acum ca ai zis ca a stat liber intr-o cutie de chibrituri e clar ca din cauza asta!!! E bine de stiut pentru viitor........... Editat Mai 25, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum