Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Salut,

Am trimis unui coleg sa-mi programeze un NAND cu RT809H, dupa ce am primit NAND-ul am observat ca pinii de pe cele 4 colturi ale flashului erau strimbi, i-am indreptat, montat flashul, tv rezolvat, intrebarea mea este, oare ce a putut determina strimbarea pinilor in adaptorul TSOP48, eu ma gindesc ca adaptorul TSOP48 a fost de proasta calitate......a mai patit cineva asa ceva?, ma refer la cei care au RT809H, intreb pentru ca urmeaza sa-mi soseasca si mie RT809H. Multumesc

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Adaptoare TSOP48 pentru RT809H pot fi cu soclu ZIF fabricat in China mai multe nivele de calitate, in Japonia sau in Korea.

Dezlipirea(reziduri de aliaj de lipit sau flux) si manipularea(pozitionarea in soclu ZIF) pot fi cauzele principale in cazul incepatorilor pentru pini indoiti la memoriile flash nand in capsula TSOP48.

Editat de orgasmo
Link spre comentariu

Nu e de la adaptor , o fi de la buzunar . :) sa nu invinovatim spray-ul si pentru bune si pentru rele :)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator dani502017

e curios ca toate patru colturi au pinii indoiti cu toate ca imi este greu sa cred ca de la adaptor indiferent de cine e facut,se mai poate ca cel ce a manevrat nandul sa nu fi apasat adaptorul pana la capat cand a scos nandul si a agatat pinii cu toate ca presiunea pe pini e aceeasi la adaptor trebuia sa se indoaie toti

Link spre comentariu

Dupa raspunsurile primite, cred ca pinii sau strimbat in cutia de chibrit lovindu-se de pereti acestuia in timpul transportului, de aceea sau strimbat doar cei de pe colturi. Multumesc colegilor pentru raspunsurii

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Dupa raspunsurile primite, cred ca pinii sau strimbat in cutia de chibrit lovindu-se de pereti acestuia in timpul transportului, de aceea sau strimbat doar cei de pe colturi. Multumesc colegilor pentru raspunsurii

Daca punea scotch pe el sa-l fixeze nu se intampla asta acum ca ai zis ca a stat liber intr-o cutie de chibrituri e clar ca din cauza asta!!!

Link spre comentariu

Daca punea scotch pe el sa-l fixeze nu se intampla asta acum ca ai zis ca a stat liber intr-o cutie de chibrituri e clar ca din cauza asta!!!

E bine de stiut pentru viitor...........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări