Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

La 20.12.2019 la 10:19, dan cod a spus:

Daca s-ar putea adăuga

TC58NVG1S3HTAI0

Cu ultimul patch a fost adaugat si acest nand, cine mai are nevoie sa spuna si se va adauga

La 07.01.2020 la 23:47, stefanpecsi a spus:

Multumesc mult,a fost ok,s-au adaugat cele doua,le-am si citit,al treilea,S29AL032D70TFI03 sa inteleg ca ati cerut de la chinezi sa o scoata in urmatoarea actualizare?!

Deocamdata nu au adaugat acest flash, se va adauga dar va trebui un pic de rabdare, multumesc pentru intelegere

Link spre comentariu

Si un lucru ffoarte important este folosirea acestui programator la performantele lui, este sa folositii un Laptop sau PC fara antivirus, orice antivirus pus spune ca in programul lui este virus si blocheaza anumite setari ale programatorului si din aceasta cauza nu merge multe device, pana acum nu am spus nimic de acest lucru pana nu am testat eu personal

Link spre comentariu

Folosesc Kaspersky cu licenta de mult timp, si nu am avut niciodata probleme, nici cu antivirusul, nici cu programatorul sau aplicatia lui. 

Probabil ca este vorba despre asa-zisii antivirusi free.

Am tot spus mereu : ceva pentru care nu platesti, nu are cum sa fie de calitate !

Link spre comentariu
Acum 38 minute, geoky a spus:

Folosesc Kaspersky cu licenta de mult timp, si nu am avut niciodata probleme, nici cu antivirusul, nici cu programatorul sau aplicatia lui. 

Probabil ca este vorba despre asa-zisii antivirusi free.

Am tot spus mereu : ceva pentru care nu platesti, nu are cum sa fie de calitate !

Nu ai inteles, sunt antivirusi la care nici nu te anunta ca vede virusi (asa spus virusi) si acest antivirus iti sterge din program anumite foldere fara sa te anunte, si programatorul nu mai stie de nand sa il programeze corect, si din aceasta cauza se tot plang colegi ca RT-ul nui bun :41  eu nu am avut nici-o problema cu el pana acum, si colegi se plang de numa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări