Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Acum 11 minute, emy_dx a spus:

Va salut. 

De unde procurați acest programator. Vreau să-mi iau și eu unul, dar nu știu o sursa sigură, de aceea am apelat în acest topic. Sper sa nu fiu off topic. 

Mulțumesc. 

Eu lam cumparat de aici https://www.diagnozaobd2.ro/products/programator-universal-rt809h-emmc-nand-flash/ 

vezi si de adaptoare ca iti va trebuii , eu lam cumparat cu 1200 lei cu 31 de adaptoare , daca vrei sa cumperi acest programator anuntama pe mesaj privat si negociez eu cu el si iti face un pret bun , vorbim pe mp

Link spre comentariu
La 20.04.2019 la 23:25, Florinel TV a spus:

Ai instalat ultimul soft? ai alimentat corect atmega? ai pus Quart la el?

Scuze ca raspund asa tarziu dar am fost plecat

Atmega l-am citit si scris in circuitul lui original alimentat,are inclusiv conector pentru programare

Link spre comentariu
1 oră în urmă, djvas a spus:

Da de cand trebuie quartz la programarea icsp ? 

Trebuie atunci cind este nou si nui pus in montajul in care existra quart , fara quart nu oscileaza si nul poate programa asta doar la atmega

patch update 

RT809H-20190428-Patch.rar

ce a fost adăugat: 
PIC16F628A 
PIC16F648A 
SST38VF6401 BGA48 - vă rugăm să testați. 
ATMEGA328P-PU ISP 
M29F800FB @ TSOP48 
AT88SC0104CA (8 conductori SOIC, PDIP) Cip dedicat de criptare, imposibil de citit (fără citire, numai programare) 
R1LV1616RSA SRAM

DeviceList.log

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Salut. A patit careva din voi ce aveti un RT809H sa i se blocheze serialul de catre cei de la IFIX ?

205091949_serialfrozen.png.195b3719e9527cbdf1a440c94bf7407d.png

Am trimis un mail la Ifix dar vad ca nu raspunde nimeni la el . E greu cu chineza lor :).

In principiu el merge am putut scrie cu el un SPI 25Q32 si apoi am verificat binul cu un alt programator SOFI SP8A , atat binul original inainte de scriere cat si cel dupa scriere , si nu au fost probleme , dar cine stie ce nu pot face cu el . Daca aveti vreo parere sau solutie , e bine venita.

Si ca bonus ultimul patch pentru RT809H : AICI - RT809H-20190508-Patch

Link spre comentariu
Acum 17 ore, Florinel TV a spus:

Eu nu am patit asa ceva , ce ai facut de a blocat?  la ei trebuie scris in rmana si tradus in chineza altfel nu raspund , eu folosesc google translate si traduc in chineza si asa raspunde

pai nu  ma descurc pe site ul lor

am cont si eu acolo . daca poti da-mi link exact unde sa postez la ei te rog.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări