Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

6 minutes ago, Costica LCD said:

De mult ai incerca?, te intreb ca de atunci sau mai indreptat lucrurile la RT, altceva, de curiozitate te intreb, la ceti foloseste 2 conturi pe acest forum?

Cu RT-ul ,a fost anul trecut prin noiembrie , si cu contul am reinstalat WIN. si uitasem parola .

Link spre comentariu
5 minutes ago, TRIFAN said:

Cu RT-ul ,a fost anul trecut prin noiembrie , si cu contul am reinstalat WIN. si uitasem parola .

ok, bine ca ti-ai adus repede aminte de parola ca altfel era pacat de contul vechi, oricum cred ca se putea recupera parola dupa numele de user.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
1 hour ago, Florinel TV said:

Eu ma refer la procesorul tv-ului adica MSTAR , MEDIATEK ETC. care poate citi scrie acest RT809H 

Vecinu Florinel,nu prea ai inteles despre ce-i vorba .Dl. Costica de la Buzau la intrebat pe Costica de la Ruginoasa ,despre ce procesor e vorba de nu-l citeste RT-ul ,iar eu i-am zis de PIC16F629,Aceiasi chestie am avut cu Orange 5 (clona) ,ziceai ca-i Dumnezeu la cate avea in device ca face ,si nu stiu daca facea barem 60% din lista ,nu mai zic de ST92F120 care nu avea in soft decat textul cu conexiunile .

Link spre comentariu
Acum 8 minute, TRIFAN a spus:

Vecinu Florinel,nu prea ai inteles despre ce-i vorba .Dl. Costica de la Buzau la intrebat pe Costica de la Ruginoasa ,despre ce procesor e vorba de nu-l citeste RT-ul ,iar eu i-am zis de PIC16F629,Aceiasi chestie am avut cu Orange 5 (clona) ,ziceai ca-i Dumnezeu la cate avea in device ca face ,si nu stiu daca facea barem 60% din lista ,nu mai zic de ST92F120 care nu avea in soft decat textul cu conexiunile .

Atunci scuze ,abia acum am inteles

Hai ca trec pe la Dumn.astazi ca sunteti un om deosebit si am toata stima fata de Dumn. spun aici sa stie toti colegii ca sunteti un om minunat , pe mine m-ati ajutat enorm si sunt recunoscator si pe aceasta cale tin sa va multumesc ffoarte mult

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
Acum 4 ore, sadam a spus:
  • intrebare nandurile  K9GAG08UOE SCBO  provenite din tv samsung  d5500,d5700 care se restarteaza , cate ? se pot recupera prin rescriere cu TR .

Aveti programator RTR809H sau nu

sau vreti sa va ajut  cu programarea nandului , dar sa stiti ca va ajut doar din placere

Acum 4 ore, attilaa0 a spus:

Cu RT,da.

pai da dar RT809H da rateuri la nanduri deci nui bun de nimic :d

Link spre comentariu

La 25.01.2019 la 10:05, TRIFAN a spus:

Cu scuzele de rigoare , nu am avut timp sa trec pe la Dumn.

Link spre comentariu

Un exemplu negativ pentru RT, am vrut sa citesc nandul H27U4G8F2DTR si pentru ca nu era in lista am dat pe NAND_AUTO, la identificat ca fiind H27U4G8F2ETR de 544MB, total gresit :96 ,caci H27U4G8F2DTR nu are 544MB ci are doar 528MB :41

Untitled-crop.jpg.9ad88a85ca1c5d2442a8c51edffe744c.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 10 ore, Costica LCD a spus:

Un exemplu negativ pentru RT, am vrut sa citesc nandul H27U4G8F2DTR si pentru ca nu era in lista am dat pe NAND_AUTO, la identificat ca fiind H27U4G8F2ETR de 544MB, total gresit :96 ,caci H27U4G8F2DTR nu are 544MB ci are doar 528MB :41

Untitled-crop.jpg.9ad88a85ca1c5d2442a8c51edffe744c.jpg

Acest nand H27U4G8F2DTR nu este in lista dar spune ID-ul nandului , dai pe nand auto dai pe read si nu il salvezi si iti arata ID si il punem in lista eu decind spun spun acest lucru si atunci ai sa vezi ca o sal citeasca corect cind il are in lista

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări