Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Rudy1982

am setat viteza pe slow ,asa nu se mai blocheaza ,deci RT809H trebuie sa fie defect sau care-i explicatia? 

Probabil versiunea de windows 32 sau 64 biti  nu se brodeste cu algoritmi.

Sau ceva erori in program, sterge tot si reinstaleaza-l.

Pe alt Pc sau cu  alt Windows face la fel?

In legatura cu dumpul ,nu are  decat un 93C56  iar binarul se gaseste in programul RT809H sub numele de restore si se ocupa de comunicarea usb.

Poate fi rescris fara a desface programatorul din Setings / Usb Firmware Repair.

Iti pun aici, cel din Program – Restore, cat si citit de mine din U7  93c56 .

dump RT809H.rar

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
18 hours ago, Florinel TV said:

Pe mine nu ma mai intereseaza acest programator ca chinezii au scos ultimul programator RT809G la  care il intrece chiar si pe vestitul Beprrog

si deja este in drum spre mine :dans:

Daca si asta e tot o gluma, eu nu mai zic nimic....dar in mod sigur topicul o sa o ia la vale rau de tot......una peste alta eu am instalat(demo) in pc toate softurile de la cele mai renumite programatoare si nu am gasit inca vreunul care sa-l egaleze pe el BeeProg, sa stii Florine ca nu tin cu, colegu' dan cod, ca are el acest programator BeeProg dar este singurul programator universal din lume, care pe linga faptul ca are cele cele mai uzuale device-uri in lista, nu da gres niciodata, totul e calculat la centime de firma elnec, asta am aflat de la un coleg care are de 2 ani BeeProg2, elnec scoate versiuni de soft la intervale mari de timp, dar softurile sunt extrem de bine calculate, ca sa nu isi pateze imaginea, la RT-ul nostru scoate chinezi versiuni fara numar, asta e un lucru bun ce fac ei, dar una repara si alta strica, deci nu va exista termen de comparatie intre BeeProg si chinezarii niciodata, sunt foarte bune si chinezaraele low cost pentru cei care nu vrea sa investeasca, eu unul daca as gasi de ocazie un BeeProg, as da si caciula si pantofi si daca se nimereste sa fiu cu sotia, o dau si pe ea fara sa stau pe ganduri...:rade:

Asta e viata, uni au prea mult, alti nu au deloc....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
2 hours ago, dan cod said:

Tare.

Multumesc!, am incercat doar sa astern ceva reeal....cu ceva timp in urma spuneati ca ati gasit un BeeProg eftenescu, va intreb acum, era BeeProg simplu si pe ce bani l-ati dat?,...urmaresc continu pe ebay un programator de acest fel, bineinteles SH, dar degeaba caut, ca cine vinde cunoaste si valoarea....deci singura sansa sa gasesc, e prin talcioc la cei care le varsa direct din sac, dar cind se varsa sacul, trebuie sa fii BALAUR, ca altfel nu apuci decat ramasite.....asa e la Buzau...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
1 minute ago, TRIFAN said:

Un amarat de PIC12F629

De mult ai incerca?, te intreb ca de atunci sau mai indreptat lucrurile la RT, altceva, de curiozitate te intreb, la ceti foloseste 2 conturi pe acest forum?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări