Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

3 hours ago, Rudi1982 said:

RT809H al meu este defect: se blocheaza aleator la citire prin ISP VGA cand la 20% cand la 70% deci aleator.. ,cu RT809F nu am probleme.

Ai incercat si cu alte versiuni mai vechi de software si face la fel?

Link spre comentariu
22 hours ago, Rudi1982 said:

face la fel cu orice versiune

Hmmmmm!!!.....mai fa niste teste cu RT-ul, pana nu suntem siguri ca defectul e din RT,  nimeni nu va desface programatorul acesta sa copieze oarece dumpuri, cu toate ca acest programator nu prezinta nici o garantie, ca e luat din china, dar totusi, nimeni nu ar vrea sa-l dezasambleze, ca e structurat pe mai multe mudule si nu se stie la urma asamblari, daca va mai functiona...ca chinezul e al dracului de parsiv, abia asteapta sa faci un pas gresit si sa te rupa......

Link spre comentariu
Acum 8 minute, Costica LCD a spus:

Hmmmmm!!!.....mai fa niste teste cu RT-ul, pana nu suntem siguri ca defectul e din RT,  nimeni nu va desface programatorul acesta sa copieze oarece dumpuri, cu toate ca acest programator nu prezinta nici o garantie, ca e luat din china, dar totusi, nimeni nu ar vrea sa-l dezasambleze, ca e structurat pe mai multe mudule si nu se stie la urma asamblari, daca va mai functiona...ca chinezul e al dracului de parsiv, abia asteapta sa faci un pas gresit si sa te rupa......

Gresit Costica , uite eu il desfac daca este nevoe de un dump de la el si il postez pentru cine are nevoie , ca na eu sunt asigurat la chinezii :rade::da

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Si eu 

7 minutes ago, Florinel TV said:

Gresit Costica , uite eu il desfac daca este nevoe de un dump de la el si il postez pentru cine are nevoie , ca na eu sut asigurat la chinezii :rade::da

Florine cu tot respectul, acest user Rudi1982 trebuie ajutat ca altfel se pierde esenta topicului...

Link spre comentariu
Acum 32 minute, Costica LCD a spus:

Si eu 

Florine cu tot respectul, acest user Rudi1982 trebuie ajutat ca altfel se pierde esenta topicului...

Pai da si ce am spus eu ca nul ajut , eu il ajut daca trimite programatoru la mine sau daca vrea un dump din acest programator sa spuna si il copii si il dau fara probeme

PS;  eu nu ma tem ca se strica daca umblu in el , este un programator bun si nu are treaba daca umbli el , eu am umblat in el si merge brici , adica doar lam desfacut  , bun daca are nevoie de un dump sa spuna si il copii de pe original ca am cu ce , adica alte programatoare  , acum abia astept RT809G sa vad ce stie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări