Nykky1976 Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 si cand apare in soft update cu ST M35080 asa de curiozitate Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Acum 13 ore, Nykky1976 a spus: si cand apare in soft update cu ST M35080 asa de curiozitate Va aparea in lista si acest integrt la urmatorul patch cred , lam pus deja in lista de asteptare Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 RT809H al meu este defect: se blocheaza aleator la citire prin ISP VGA cand la 20% cand la 70% deci aleator.. ,cu RT809F nu am probleme. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 3 hours ago, Rudi1982 said: RT809H al meu este defect: se blocheaza aleator la citire prin ISP VGA cand la 20% cand la 70% deci aleator.. ,cu RT809F nu am probleme. Ai incercat si cu alte versiuni mai vechi de software si face la fel? Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 face la fel cu orice versiune Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Schimba cablu usb , pe ce windows il folosesti Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 22 hours ago, Rudi1982 said: face la fel cu orice versiune Hmmmmm!!!.....mai fa niste teste cu RT-ul, pana nu suntem siguri ca defectul e din RT, nimeni nu va desface programatorul acesta sa copieze oarece dumpuri, cu toate ca acest programator nu prezinta nici o garantie, ca e luat din china, dar totusi, nimeni nu ar vrea sa-l dezasambleze, ca e structurat pe mai multe mudule si nu se stie la urma asamblari, daca va mai functiona...ca chinezul e al dracului de parsiv, abia asteapta sa faci un pas gresit si sa te rupa...... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 (editat) Acum 8 minute, Costica LCD a spus: Hmmmmm!!!.....mai fa niste teste cu RT-ul, pana nu suntem siguri ca defectul e din RT, nimeni nu va desface programatorul acesta sa copieze oarece dumpuri, cu toate ca acest programator nu prezinta nici o garantie, ca e luat din china, dar totusi, nimeni nu ar vrea sa-l dezasambleze, ca e structurat pe mai multe mudule si nu se stie la urma asamblari, daca va mai functiona...ca chinezul e al dracului de parsiv, abia asteapta sa faci un pas gresit si sa te rupa...... Gresit Costica , uite eu il desfac daca este nevoe de un dump de la el si il postez pentru cine are nevoie , ca na eu sunt asigurat la chinezii Editat Ianuarie 22, 2019 de Florinel TV Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Pe mine nu ma mai intereseaza acest programator ca chinezii au scos ultimul programator RT809G la care il intrece chiar si pe vestitul Beprrog si deja este in drum spre mine Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Si eu 7 minutes ago, Florinel TV said: Gresit Costica , uite eu il desfac daca este nevoe de un dump de la el si il postez pentru cine are nevoie , ca na eu sut asigurat la chinezii Florine cu tot respectul, acest user Rudi1982 trebuie ajutat ca altfel se pierde esenta topicului... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Acum 32 minute, Costica LCD a spus: Si eu Florine cu tot respectul, acest user Rudi1982 trebuie ajutat ca altfel se pierde esenta topicului... Pai da si ce am spus eu ca nul ajut , eu il ajut daca trimite programatoru la mine sau daca vrea un dump din acest programator sa spuna si il copii si il dau fara probeme PS; eu nu ma tem ca se strica daca umblu in el , este un programator bun si nu are treaba daca umbli el , eu am umblat in el si merge brici , adica doar lam desfacut , bun daca are nevoie de un dump sa spuna si il copii de pe original ca am cu ce , adica alte programatoare , acum abia astept RT809G sa vad ce stie Link spre comentariu
Rudi1982 Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 am setat viteza pe slow ,asa nu se mai blocheaza ,deci RT809H trebuie sa fie defect sau care-i explicatia? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Acum 13 ore, Florinel TV a spus: Pe mine nu ma mai intereseaza acest programator ca chinezii au scos ultimul programator RT809G la care il intrece chiar si pe vestitul Beprrog si deja este in drum spre mine Oare? Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Ca la gradinita.....serios Florine... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum