electronicecomponente Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 (editat) Ce aberatii vorbiti. Pe vga sau hdmi se citesc doar placile care au Weldtrend gen wt61pxxx....cititi pe net ce si cum face acest controler.Eu nu am reusit sa citesc spi sau eeprom prin vga sau hdmi la samsung. Acesti pini sunt legati direct la SCL SI SDA -ul controlerului.Cablul il am de 1 an si nu am reusit decat sa citesc ce am scris mai sus....si credeti-ma...am incercat toate posibilitatile si am pierdut si o gramada de timp. Maine va fac schema cu corespondenta pinilor la cablu sa vedeti ca nu are decat sda,scl si masa....convertiti de la vga la hdmi Concluzia mea: citire rescriere EMMC ISP= legate fire pe placa de baza. citire scriere SPI =dat jos spi pus pe soclu in programator citire scriere eeprom ==dat jos si pus in soclu la programator citire sxriere NAND =dat jos si pus in soclu la programator citire scriere weltrend = prin cablu hdmi to vga sau vga vga legate direct la programator e mai sigur asa pentru ca stii exact ce faci..si ca timp este cel mai ok chiar daca desfaci tv-ul.... Succes! Editat Decembrie 16, 2018 de electronicecomponente Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Acum 57 minute, electronicecomponente a spus: Ce aberatii vorbiti. Pe vga sau hdmi se citesc doar placile care au Weldtrend gen wt61pxxx....cititi pe net ce si cum face acest controler.Eu nu am reusit sa citesc spi sau eeprom prin vga sau hdmi la samsung. Acesti pini sunt legati direct la SCL SI SDA -ul controlerului.Cablul il am de 1 an si nu am reusit decat sa citesc ce am scris mai sus....si credeti-ma...am incercat toate posibilitatile si am pierdut si o gramada de timp. Maine va fac schema cu corespondenta pinilor la cablu sa vedeti ca nu are decat sda,scl si masa....convertiti de la vga la hdmi Concluzia mea: citire rescriere EMMC ISP= legate fire pe placa de baza. citire scriere SPI =dat jos spi pus pe soclu in programator citire scriere eeprom ==dat jos si pus in soclu la programator citire sxriere NAND =dat jos si pus in soclu la programator citire scriere weltrend = prin cablu hdmi to vga sau vga vga legate direct la programator e mai sigur asa pentru ca stii exact ce faci..si ca timp este cel mai ok chiar daca desfaci tv-ul.... Succes! Eu la samsung am scris spi prin HDMI si nu mint , eepromul lam scris cu clestele pomona in circuit si a mers perfect , emm-cul lam scris cu fire si a mers este acelasi sasiu , eu nu mint ce spun Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Nu a spus nimeni ca minti sau ca nu se poate...eu am spus ca eu nu am reusit. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Uite ce mai spune in instructiunii la rt Port instruction: The leftmost button is the power button, also as the VGA signal switching button; The IDC10 black outlet at the middle is ISP port,the main function is ISP of all sorts of MCU and flying line to read and write EMMC,etc.Use the Dupont line to connect this port Tradus Instrucțiuni portuare: Butonul din stânga este butonul de alimentare, de asemenea ca butonul de comutare a semnalului VGA; Priza negru IDC10 la mijloc este portul ISP, funcția principală fiind ISP de tot felul MCU și linia de zbor pentru a citi și scrie EMMC, etc. Utilizați linia Dupont pentru a conecta acest port Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Mai Florine....acolo scrie multe...dar tu nu vezi ca nimeni nu a reusit asta...sin cateva mii de utilizatori de RT. Trage o concluzie si vezi cum sta treaba. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Pai spune asa ca daca nu se face conectiune pe vga pentru conectiune se apasa butonul mic negru sa se conecteze cu tv-ul prin vga si apoi copii scrii dumpul , am sa incerc si asa ca pina acum nu am stiut ca nu am citit pe instructiunile lui trebuie sa facem experimente sa ne fie mai usor sa stim a lucra cu el , ca na doar de asta lam cumparat sa ma uit la el si sa scot memoriile sa ma chinui eu ce tv prind fac tot ce stiu cu rt-ul ca sa stiu de alta data Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 ok...o sa mai testez si eu Faza e a am mult de lucru si imi mai fac timp si de experimente..dar o sa revin cu rezultate daca acesetea sunt ok. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Ok cam toti avem treaba si suntem ocupati si de multe ori nu este timp de experimentat , dar citeodata mai este timp dar suntem obositi si iar nu mai facem nimic (experimente) , dar sunt multi colegi care stiu multe si nu vor sa spuna , eu ce stiu spun sa stie toti colegi si sa nu mai piarda timpul sau sa se chinuie asta cind am si eu timp , am avut multe tv-uri la care am experimentat pe ele si pe vga si pe hdmi si nu au vrut nicicum sa gaseasca ceva , si atunci scoate memoriile si copie dumpurile ca na asta este ca daca mai am nevoie la un tv de dump atunci ce fac stau si pling ca nu am soft sa repar acel tv , si ce dumpuri am le dau si la colegi ca si ei la rindul lor cind am nevoie sper sa ma ajute , ca de asta este forumul sa ne ajutam reciproc Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 (editat) Chinezul asta din video stie sa lucreze cu consola seriala si de-aia citeste/scrie eMMC-ul, pentru noi e greu ca nu am invatat asa ceva, se poate invata si din tutoriale dar sa fie mai pe inteles asa nu in chineza, oricum de un lucru sunt sigur, ca am urmarit video cu incetinitorul, chinezu a citit/scris eMMC-ul la o placa cu procesor MSTAR, cred ca doar aceste procesoare permite legatura cu flash spi, flash NAND, eMMC pentru a fi citite/scrise prin conexiune seriala(TX si RX) Editat Decembrie 16, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Am promis ca revin cu un raspuns de ce citeste TNM5000 diferit fata de RT809H , ei bine uite si un raspuns , cel putin eu am testat doar pe un nand si daca il citeam scrie cu ambele programatoare tot la fel dumpurile erau total diferite Deci la TNM am scris nand-ul K9F1G08U0E-SCB0 selectat din lista exact cum scrie pe nand , bun citit cu rt era diferit fata citit de tnm deci erau ffoarte diferit dumpul , si invers scris cu rt si citit cu tnm la fel total diferit dumpul , citit , scris corect cu tnm atunci dat pe Detect Chip a gasit 2 diferite fata de ce scrie pe el ultima litera , lam ales pe primul si era asa K9F1G08U0D si al 2 K9F1G08U0A sau invers nu mai stiu exact , asa ca am scris citit si asa citeste scrie exact ca rt-ul corect , si invers scris cu rt citit si cu tnm dar tot asa cu Detect Chip si citeste exact ca rt-ul Acum ramine sa mai experimentez si pe alte nanduri cu rt-ul si tnm-ul sa vad daca la toate este la fel Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Acum 23 minute, Costica LCD a spus: Chinezul asta din video stie sa lucreze cu consola seriala si de-aia citeste/scrie eMMC-ul, pentru noi e greu ca nu am invatat asa ceva, se poate invata si din tutoriale dar sa fie mai pe inteles asa nu in chineza, oricum de un lucru sunt sigur, ca am urmarit video cu incetinitorul, chinezu a sters/citit/scris eMMC-ul la o placa cu procesor MSTAR, cred ca doar aceste procesoare permite legatura cu flash spi, flash NAND, eMMC pentru a fi citite/scrise prin conexiune seriala(TX si RX) Ai vazut ca legatura o facea cu butonul mic negru din stinga la RT809F? cum am spus mai sus ca de asta este acel buton are mai multe functii , acel buton se mai schimba la tv-uri monitoare culorile un test Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Pai si RT809H are acel butonas negru, e chiar linga mufa ISP, dar nu am stiut ca are mai multe functii..... Link spre comentariu
profimex Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Buna ziua am primit si eu astazi rth`ul imi puteti spune si mie de unde sa dll ultimul soft pentru el ? Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 (editat) https://www.hklrf.com/Download.html RT809H Programmer application software Editat Decembrie 21, 2018 de electronicecomponente Link spre comentariu
profimex Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 21 minutes ago, electronicecomponente said: https://www.hklrf.com/Download.html RT809H Programmer application software multumesc . Pe langa acesta trebuie sa mai instalez ceva patchuri ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum