Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RT809H

orgasmo

Postări Recomandate

Da am vazut si eu, speram sa fie ceva  mai mult decat Hdmi-ul integrat din rt809h, care nu facea practic nimic.

2-3 video fake pe youtube de la vanzatori si  cam asta a fost, concret in lucru rezultate zero.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, GOLOGAN a spus:

Florinel spunea că a citit la Samsung memorie prin HDMI (HDMI RT HDMI MB Samsung )

Exact am citit scris spi prin HDMI tv , HDMI RT , acest cablu VGA TO HDMI este inversarea la RX si TX si la unele tv-uri merge cu acel cablu , daca vedeti sunt 2 mufe HDMI si deci nu sunt la fel sunt inversate RX si TX si fara acel cablu nu merge la unele tv-uri cum am citit eu prin cablu HDMI

Link spre comentariu

Si asta spunea ca  citeste si scrie, doar ca nu arata  conectarea , probabil vinde Rt809h.

Si mai spunea ca citeste nand nebunul, vanzator infect cu gura plina.

https://www.youtube.com/watch?v=zJARxT9dZxE

Cine stie ce model a prins Florinel, probabil  1 /1000 doar ca softul

Rt  scaneaza  Vga nu si Hdmi.

Eu ce am incercat, rezultate zero barat.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Deci ca sa intelegi atunci cind dai click sa scaneze pe VGA si cauta atunci poate cauta si pe HDMI (numai ca trebuie sa incerci cu cablu bun HDMI gros si pe toate mufele HDMI ,la placa asta de samsung avea mai multe mufe HDMI si doar in una mergea citit scris , pe VGA nu a vrut nu gasea nimic la scanare) ca TX si RX este si pe portul HDMI si pe portul ISP si pe zif , dar pe portul HDMI nu se poate schimba TX si RX dar pe VGA se poate schimba si gaseste el singur si se schimba automat si din aceasta cauza au facut acel fir , la tv-ul care lam prins eu am citit scris doar spi W25Q40 , tv-ul era Samsung UE32H6400AW MB.BN41-02156A-BN94-07309A si mai avea EMMC si eeprom 24C512 si la scanare a aparut doar acest spi , dupa ce am predat tv-ul la client mam gindit ca trebuia sa vad daca merge si emmc-ul citit scris , si am primit de la colegu electroservice ca a putut citi emmc-ul dar nul putea sal scrie , dar acum cu ultima versiune cred ca merge ca au aparut o gramada de emmc prin ISP VGA sau HDMI

Acum 5 minute, Costica LCD a spus:

Eu zic ca ar fi util un astfel de cablu, ca in felul asta se poate inversa din program TX cu RX si la HDMI, ma tem ca ce vinde chinezu e un banal cablu HDMI la VGA care costa 10 lei

https://www.olx.ro/oferta/cablu-vga-hdmi-sau-dvi-hdmi-sau-hdmi-hdmi-noi-sigilate-IDb0aHp.html#92bda48fe1

Acum la setari cu ultima versiune are Automat gaseste si citeste , inainte gasea dar nu putea citi ca trebuia facut manual setarea corecta de la setari pentru a citi scrie

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Sunt de acord cu tine, cablul trebuie sa fie cat mai scurt pentru a nu influenta transmisia datelor, din pacate pe site-urile noastre nu am vazut asa scurte, daca cineva zice ca da rezultate cablul de la chinezi, o sa comand si eu unul

Link spre comentariu
1 hour ago, Florinel TV said:

Deci ca sa intelegi atunci cind dai click sa scaneze pe VGA si cauta atunci poate cauta si pe HDMI (numai ca trebuie sa incerci cu cablu bun HDMI gros si pe toate mufele HDMI ,la placa asta de samsung avea mai multe mufe HDMI si doar in una mergea citit scris , pe VGA nu a vrut nu gasea nimic la scanare) ca TX si RX este si pe portul HDMI si pe portul ISP si pe zif , dar pe portul HDMI nu se poate schimba TX si RX dar pe VGA se poate schimba si gaseste el singur si se schimba automat si din aceasta cauza au facut acel fir , la tv-ul care lam prins eu am citit scris doar spi W25Q40 , tv-ul era Samsung UE32H6400AW MB.BN41-02156A-BN94-07309A si mai avea EMMC si eeprom 24C512 si la scanare a aparut doar acest spi , dupa ce am predat tv-ul la client mam gindit ca trebuia sa vad daca merge si emmc-ul citit scris , si am primit de la colegu electroservice ca a putut citi emmc-ul dar nul putea sal scrie , dar acum cu ultima versiune cred ca merge ca au aparut o gramada de emmc prin ISP VGA sau HDMI

Acum la setari cu ultima versiune are Automat gaseste si citeste , inainte gasea dar nu putea citi ca trebuia facut manual setarea corecta de la setari pentru a citi scrie

Cum sa caute pe Hdmi daca softul  spune clar „ scan port vga“, ia da o cautare . In fine!

Am probat si eu pe zeci poate sute  de hdmi-uri.

La modul general de lucru (cablu gros, subtire, scurt, lung,   versiune soft, hdmi x,y,z  etc )  situatia sta dezastruos. Nu vrea.

Nu am gasit din pacate pana acum, un cablu scurt si gros cat maneca la cojoc, dar,

fie-mi cu iertare frate, din toata lumea asta, doar tu si un arab vanzator de Rt ati reusit sa cititi prim Hdmi???

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
4 hours ago, Costica LCD said:

Eu zic ca ar fi util un astfel de cablu, ca in felul asta se poate inversa din program TX cu RX si la HDMI, ma tem ca ce vinde chinezu e un banal cablu HDMI la VGA care costa 10 lei

https://www.olx.ro/oferta/cablu-vga-hdmi-sau-dvi-hdmi-sau-hdmi-hdmi-noi-sigilate-IDb0aHp.html#92bda48fe1

Panarama aia, de cablu de  de 2 lei,  hdmi la vga e cel mai mare fake vandut vreodata,

pentru iluzia ca poti transfera semnal video de la porturi vga la hdmi .

In realitate trebuiesc convertoare vga- hdmi, mult mai scumpe.

Cum se comporta in ceea ce ne intereseaza pe noi, nu stiu, n-am probat,dar e interesant.

.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, Koko a spus:

Cum sa caute pe Hdmi daca softul  spune clar „ scan port vga“, ia da o cautare . In fine!

Am probat si eu pe zeci poate sute  de hdmi-uri.

Clar ca nu merge pe multe Tv-uri pe HDMI eu pina acum am intilnit la 2 tv-uri care a citit prin HDMI , deci depinde si ce procesor are si daca are legatura prin aceasta mufa HDMI tv-ul , bun cum spui tu ca scaneaza doar e VGA si pe butonul care il apesi si scaneaza nu scrie clar Auto ISP? si asta ce inseamna ca cauta pe toate mufele ISP  VGA , HDMI si prin ZIF , adica unde pui integratele in soclu ca si acolo are ISP si ISCP pentru PIC-uri , am incercat la acele tv-uri si cu RT809F si a citit si el prin HDMI

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări