Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RT809H

orgasmo

Postări Recomandate

Atunci acolo la acea eroare spune ca merge doar pe ISP si sa alimentezi placa de baza de la laptop , verifica lipiturile la integrat sa fie ok , si sar putea sa nu mearga scris asa doar prin mufe , mai asteapta si alte pareri de la colegi care au intilnit aceasta problema , eu nu am avut treaba pina acum cu aceste integrate (nu am prins la programat) si mai mult de atit nu stiu ce sa spun

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Florinel TV a spus:

Atunci acolo la acea eroare spune ca merge doar pe ISP si sa alimentezi placa de baza de la laptop , verifica lipiturile la integrat sa fie ok , si sar putea sa nu mearga scris asa doar prin mufe , mai asteapta si alte pareri de la colegi care au intilnit aceasta problema , eu nu am avut treaba pina acum cu aceste integrate (nu am prins la programat) si mai mult de atit nu stiu ce sa spun

O sa mai astept ceva pareri..Va multumesc si va doresc o seara placuta!

Link spre comentariu
57 minutes ago, syladrian said:

Tot asa am facut si eu. Initial primesc aceasta eroare (am atasat un print screen) dau ok si apoi primesc eroarea ce am mentionat-o la inceput.

La chinez merge ca uns, verifica lipiturile la cip cum a spus si Florin, daca nu, schimba versiunea de soft la una mai veche, daca observi in video chinezu are versiunea 20170423, sa vedem acum cine scoate de la naftalina versiunea 20170423  :scarpin

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Revin cu noutati. Se pare ca aveam o problema de contact la o lipitura. Dupa rescriere primesc mesajul de eroare la verificare asa ca banuiesc ca cipul e defect. Are cumva cineva un ITE8586E de vanzare pe la noi? Multumesc.

Link spre comentariu
Acum 47 minute, syladrian a spus:

Revin cu noutati. Se pare ca aveam o problema de contact la o lipitura. Dupa rescriere primesc mesajul de eroare la verificare asa ca banuiesc ca cipul e defect. Are cumva cineva un ITE8586E de vanzare pe la noi? Multumesc.

Programatorul nu vedea integratul si se ducea pe ISP , incearca asa sterge integratul apoi opresti programul la programator apoi scoti programatorul din USB apoi conectezi programatorul , programul si incerci sal scrii sa vezi daca mai da acel mesaj de eroare , se poate sa pui o poza cu eroarea?

Link spre comentariu
Acum 7 minute, Florinel TV a spus:

Programatorul nu vedea integratul si se ducea pe ISP , incearca asa sterge integratul apoi opresti programul la programator apoi scoti programatorul din USB apoi conectezi programatorul , programul si incerci sal scrii sa vezi daca mai da acel mesaj de eroare , se poate sa pui o poza cu eroarea?

Nu mai pot acum...am dat jos integratul de pe programator :( O sa incerc diseara daca am timp sa urmez pasii indicati.  Primeam eroare la citire "chip is empty"...incercam scrierea si avea write succesful si apoi eroarea "auto verification error" dar nu am incercat varianta cu scoaterea programatorului intre pasi. Va multumesc!

Link spre comentariu

Puteai sa reinstalezi o versiune mai veche de soft si vedeai daca face la fel....nu mai esti sigur deloc pe versiuni, ca una repara alta strica in soft, chinezaroii astia :rade:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 2 minute, attilaa0 a spus:

Pentru AM29LV640 nimic inca?Multumesc!

Nimic inca ca eu am incurcat borcanele , uite ce leam spus 

Puteți adăuga acest chip AM29LV320 tsop56 cipsize 4194304 Multumesc Asteptat 
Va fi plasat acest cip pe lista? mulțumesc

In loc sa cer AM29LV640ML am cerut AM29LV320 din greseala si nu miam dat seama , uite ce mia spus ei

Nu văd datashite [/ url] tsop56 pachet! tsop48 se află în software. Florintv , arătați-mi datashitul cu cazul tsop56

s5738569.jpg

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Acum am corectat si cu urmatoarea versiune poate il pune in lista

Acum 8 minute, attilaa0 a spus:

Pentru AM29LV640 tsop 56 nimic inca?Multumesc!

TNM5000 nu il ai pe stok? ca il are in lista

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări