Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RT809H

orgasmo

Postări Recomandate

Pai nu de la chinezi le iau

Uite ce zice

Ziua obositoare. 
F59L2G81A TSOP48 
ESMT, ID: 0xC8D89094447F7F7F

Ziua obositoare. 
F59L2G81A TSOP48 
ESMT, ID: 0xC8D89094447F7F7F

Vad ca nu vrea sa se copie asta este , spune ca este obositor sa tot faca patch le face pe rind

Link spre comentariu

Subiectul nu este acela de a discuta problemele la locul de muncă! Există o problemă cu un anumit chip - creați un subiect nou cu un nume normal și o descriere a problemei. 
Pentru posturi similare din acest subiect - BAN . 

Structura solicitarea de a adăuga:
numele cip - tipulcorp (Un adevărat, mai degrabă decâtetichetare!)
Pentru chipsuri NAND (excepțiascrise mai sus, avem nevoieasemeneaun ID cip)

Vă rugăm să alegeți NAND_AUTO pentru a citi și spune - mi cipul ID - ul 
NAND_AUTO citit și lasă - mă să știu ID-ul chipului

Pentru toate microcircuitele NAND este necesar un identificator detaliat, fără ca acesta să nu fie adăugat. 
Prin urmare, este necesar un identificator detaliat pentru o solicitare NAND.

Toate cererile sunt trimise producătorului și sunt mai probabil (dacă este posibil din punct de vedere tehnic) să fie adăugate cu lansarea unei noi versiuni a software-ului. 

Respectați timpul dvs. și al altor persoane!

Link spre comentariu
2 hours ago, Florinel TV said:

Bun atunci iti spun eu , se trag fire din mufa ISP si se programeaza in circuit , pe ZIF (in soclu) programatorului nu merge ca are doar ISP citire , scriere doar in circuit

TL866A il are dar nu are pentru ISP ci doar pe ZIF si din aceasta cauza merge

TNM5000 il are in ambele variante si ISP si pe ZIF

Multumesc

Link spre comentariu

Cu acest patch merge mult mai ok si mai repede ca cu primul soft :aplauze , asa da ca mergea greu in ultimul timp

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
Acum 2 ore, geoky a spus:

Nu are rost sa te superi, daca incepi sa faci un bine, il faci pana la capat. Rasplata, va veni la timpul ei, cand nu te astepti...:n1

Stai linistit ca doar am spus ce nu fac sai spun asa , ma doare inima si de colegi care au acest programator si nu pot fara sa postez patch-urile ce apar , acum cu acest patch merge super rapid dar nu am verificat si functia de iteligent , dar voi verifica si revin

Link spre comentariu
Acum 9 ore, electronicecomponente a spus:

Florine..era wekkend si multi nu lucreaza...si nici nu au intrat sa vada postul tau.

Stai linistit ca este de apreciat efortul tau....

Multumim!

Stiu eu dor am glumit 

Link spre comentariu

Buna ziua!Apelez la bunavointa colegului Florinel poate ma ajuta ,cu includerea in lista a flashului AM29LV640ML tsop56.

In lista apare doar AM29LV320 dar care are doar 48 pini.Multumesc si apreciez munca lui foarte mult.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, attilaa0 a spus:

Buna ziua!Apelez la bunavointa colegului Florinel poate ma ajuta ,cu includerea in lista a flashului AM29LV640ML tsop56.

In lista apare doar AM29LV320 dar care are doar 48 pini.Multumesc si apreciez munca lui foarte mult.

Se rezolva in cel mai scurt timp , acum imi trebuie ID-ul integratului si va fi disponibil in doar o zi

sa vad poate merge si asa:84

Link spre comentariu

O versiuyne noua 20181111. 

https://drive.google.com/open?id=1rc1Yw5p6xS2IUhuW7rtNiKOS2CyVHTSG

Acum 11 ore, attilaa0 a spus:

se va rezolva sper

acum le dau mesaj

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări