Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RT809H

orgasmo

Postări Recomandate

Acum 18 ore, Costica LCD a spus:

Pentru ce este aparatul din poza Florine?

Pentru montat antene satelit , si arata semnalul direct pe LNB sunt ffoarte bune ca si eu miam luat si este super bun , da click pe ionel1959 si te duce direct la postostul unde sa postat despre repararea acestui aparat

Link spre comentariu
Acum 2 ore, attilaa0 a spus:

Buna !Stie cineva conexiunile eMMc pentru TNM5000 adica D0 ,CLK,CMD.

Am atasat poza.vad ca au alte denumiri.Poate cineva a citit deja eMMc cu TNM5000.Va multumesc!

P.S Cred ca este asa: ISP1=CMD,ISP5=CLK,ISP6=D0,ISP10=GND,ISP3=RST-n acesta din urma trebuie folosit?

Untitled.jpg

Da nui greu pinii ISP TNM5000

1 CMD

3 RST acesta merge lipit pe pinul reset EMMC daca stii care este (este posibil sa nu foloseasca acest pin)

5 CLK

6 DO

7,8 GND

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator cat23

Salut. Pentru inceput, o clarificare necesara, zic eu: nu am experienta prea mare cu 809-le, pana acum l-am folosit mai mult ca sa scriu BIOS-uri la laptopuri/pc-uri.

Vreau sa programez un Atmega8 si am vazut ca ar trebui instalat acel soft suplimentar, chestia e ca nu prea inteleg cum sa il folosesc, odata instalat (plus ca extreme burnerul da eroare pe w10 x64). Google e destul de zgarcit cu subiectul

M-am uitat si la pinii pentru ICSP, dar nu gasesc corespondenta cu headerul de la atmega (MISO / MOSI). Orice informatie, link, pdf, poza sunt mai mult decat binevenite. Multumesc

Link spre comentariu
La 10.07.2018 la 10:28, electronicecomponente a spus:

Cu acesta versiune 20180630 nu mai poate fi folosita functia iteligenta , adica nu mai merge puse memorile fie ele eeprom 24cxxx si spi 25xxx unde vrei in zif sau invers ca nu mai merge , a incercat cineva? eu vad ca la mine nu mai merge ori sa defectat programatorul dar ma indoiesc de asta

Link spre comentariu
1 hour ago, fane said:

Nu so fi gindit chinezul sa faca vreun upgrade la programator si deacum sa inceapa problemele adica updatele noi sa mearga pe programatoarele cu upgrade

Nu prea sa inteles ce ai vrut sa spui. Ai programator RT809H?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 1 oră, fane a spus:

Nu so fi gindit chinezul sa faca vreun upgrade la programator si deacum sa inceapa problemele adica updatele noi sa mearga pe programatoarele cu upgrade

Nu trebuie upgrade la programator ca el merge cu programele noi , doar cred ca a uitat sa mai puna in program si functia de iteligent

Acum 40 minute, Costica LCD a spus:

Nu prea sa inteles ce ai vrut sa spui. Ai programator RT809H?

Costica colegu fane sa referit la upgrate la programator sa pui la zi programatorul cu softul , Dar nui nevoie de asta , am sa instalez softul mai vechi sa vad daca merge functia iteligent , in rest programatorul merge doar lipseste functia iteligent

Link spre comentariu

NEW UPDATE    20180731

https://www.hklrf.com/Download.html

20180731:Add the new function of the serial port printing automatic identification line sequence
    20180730:Add a batch of SPI flash memory
    20180725:For intelligent TV maintenance field,add NAND flash memory to skip bad block function and intelligent reorganize data function

Editat de electronicecomponente
Link spre comentariu

028:  Chip pins contact is detected OK.
029:  TotalPageNum: 0x10000,PageNumInBlock: 64,PageSize: 2112
030:  Chip ID verification OK.
031:  Start writing chip......
032:  Auto erasing...
033:  Erase successful£¬Elapsed time£º0.77 seconds¡£
034:  Start writing...
035:  Algorithm equal to : Skip Bad Block and Data Realign
036:  Write and verify success.
037:  Elapsed time: 3.139 seconds£¬average speed of 88188615 bytes/sec.
038:  >------------------------------------OK---------------------------------------<

Editat de electronicecomponente
Link spre comentariu

Vestea buna e ca functia de autorecunoasterea pinilor (adica se poate pune si invers memoria spi ) a revenit cu aceasta versiune noua .

La versiunea anterioara adica 20180630  nu mergea aceasta functie ,am verificat si eu si am constatat ca si colegul Florin TV .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări