Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

E bun programatorul dar are o problema cu vestitele memorii k9gag08u0e de la samsung d5500,vede memoria o scrie, o citeste,recunoaste sectoarele defecte dar nu le marcheaza ca sa nu mai scrie in ele si da eroare la verificare.

Care din ele e cu beleaua, RT809F sau RT809H. Multumesc

Link spre comentariu

multumesc...am sa mai incerc ca la prima descarcare mi-a dat un mesaj ca nu este complete arhiva....multumesc

Incearca descarcarea de pe saitul lor ca nici la mine nu merge nu sa descarcat corect trebuie sa aibe 152,3 si lamine are doar 89,8

Dar ce e cu aceasta chestie (vezi in poza) ?daca am o versiune mai veche si vreau sa pun versiunea 20170112 trebuie dezinstalat ceva?Sau pur si simplu fac instalarea?Multumesc!

Nu trebuie sa dezinstalezi versiunea veche merge peste instalata noua versiune , acolo in poza ce ai puso iti apare si faci exact ca acolo sa se dezinstaleze versiunea veche de usb si sa se instaleze noua versiune de com , ai acolo niste nr care trebuie 1,2,3 si 4 le iei la rind incepind de la nr 1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări