Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Salut,

Am si eu o intrebare pentru toti colegi care au acest programator RT809H, deci eu cind bag mufa usb in programator nu se conecteaza(nu se aprinde ledul de nici o culoare) de prima data, daca scot si introduc iar mufa(o data sau de doua ori) abia atunci se conecteaza si se aprinde ledul pe verde, tot asa, atunci cind nu se conecteaza din prima, daca apas butonul SW(de la programator) de 4 ori atunci se conecteaza cu led verde.....ce parere aveti, a mai patit cineva asa ca mine, ca nu prea mi-se pare normal sa nu se conecteze din prima......am schimbat si portul usb si cablu.......tare mie frica sa nu-i fie "inceput de sfirsit"......Multumesc

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Am facut cum mai invatat dar degeaba tot asa face........cred ca voi reinstala softul din nou, e posibil sa fie de la instalarea softului ca, cam mult m-am chinuit sal instalez........poate imi spui si mie pasi de instalare, ma refer la fisierele: RT809H_Setup_20170722, Toolchain_RT809H si RT809H-20170824-Patch, care trebuie instalat primul care trebuie al doilea...etc, la mine nici nu a vrut sa se instaleze Toolchain_RT809H sa dezarhivat continutul undeva in partitia C,dar de instalat in softul RT-ului nu sa instalat nici un soft aditional....

Acum am dezinstalat softul si am instalat ultima versiune, dupa aceea am instalat si Toolchain_RT809H, dar degeaba ca in interfata programului nu apare instalat nici un soft aditional din Toolchain_RT809H.......poate ma lamureste si pe mine cineva ce trebuie facut.......

post-237484-0-55261400-1505501630_thumb.jpg

Link spre comentariu

Sterge doar programul unde sa instalat pe HDD si instaleaza prima data ultima versiune

1 RT809H_20170828

2 Toolchain_RT809H

Prima data dezarhivezi cele 2 programe de mai sus si apoi le instalezi in ordinea de mai sus , vezi ca acest program trebuie sa se instaleze pe partitia D neaparat ca altfel nu va functiona corect , daca Toolchain nu se duce in partitia D atunci selectezi manual sa se instaleze peste primul program instalat

Daca nu te descurci atunci te pot ajuta eu cu teamviewer si se descarca de aici http://filehippo.com/download_teamviewer/ il instalezi imi spui codul si te ajut

Link spre comentariu

Sterge doar programul unde sa instalat pe HDD si instaleaza prima data ultima versiune

1 RT809H_20170828

2 Toolchain_RT809H

Prima data dezarhivezi cele 2 programe de mai sus si apoi le instalezi in ordinea de mai sus , vezi ca acest program trebuie sa se instaleze pe partitia D neaparat ca altfel nu va functiona corect , daca Toolchain nu se duce in partitia D atunci selectezi manual sa se instaleze peste primul program instalat

Daca nu te descurci atunci te pot ajuta eu cu teamviewer si se descarca de aici http://filehippo.com/download_teamviewer/ il instalezi imi spui codul si te ajut

Multumesc Florine sa rezolvat, eu ii schimbam locatia de instalare de aceea erau toate pe dos.....acum instalez softul si pe laptop daca nici pe laptop nu se conecteaza de prima data cind bag mufa inseamna ca programatorul e defect.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Pe laptop se conecteaza din prima, am facut testul de 10 ori si nu exista dubii, care o fi explicatia nu imi dau seama, si PC-ul si Laptopul au acelasi sistem de operare si aceiasi versiune.....oricum ma bucur ca Programatorul e OK........

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Aceasi problema ca si colegul Costica legat de ...toolchain am si eu. Treaba sta cam asa : Am luat un RT809H cu accesorii(socluri) dar problema este ca NU pot instala in program si Toolchain....E mai ''delicata'' oarecum problema deoarece am un laptop cu SSD nu cu HDD si are doar o singura partitie : C de 250 G. Am ''taiat-o'' in doua cu Mini Tool Partition si am facut inca o partitie E de vreo 70 de G ,dar ...degeaba, nu imi apare nimic in toolchain cand intru in el,decat sant numerotate locurile respective ,nu apar iconurile diverselor placi/procesoare,etc la deschiderea Toolchain!! Pe laptopul celalalt cu HDD care l-am avut si programatorul RT809F a functinat cum trebuie!! O fi softul de vina sau? Ceva idei?

Link spre comentariu

Aceasi problema ca si colegul Costica legat de ...toolchain am si eu. Treaba sta cam asa : Am luat un RT809H cu accesorii(socluri) dar problema este ca NU pot instala in program si Toolchain....E mai ''delicata'' oarecum problema deoarece am un laptop cu SSD nu cu HDD si are doar o singura partitie : C de 250 G. Am ''taiat-o'' in doua cu Mini Tool Partition si am facut inca o partitie E de vreo 70 de G ,dar ...degeaba, nu imi apare nimic in toolchain cand intru in el,decat sant numerotate locurile respective ,nu apar iconurile diverselor placi/procesoare,etc la deschiderea Toolchain!! Pe laptopul celalalt cu HDD care l-am avut si programatorul RT809F a functinat cum trebuie!! O fi softul de vina sau? Ceva idei?

Eu am rezolvat repede aceasta problema........deci nu conteaza in ce partitie este instalat softul de la rt809h ori in c ori in d tot asa merge, iar cind se instaleaza softurile aditionale Toolchain trebuie schimbata calea, adica sa se instaleze exact in acelasi folder cu softul rt-ului....sper ca m-am facut inteles

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

O intrebare pentru cei care au RT809H, e normal inainte de rescrierea unui flash 25Q64 programatorul sa-l stearga(Auto erasing...) de 20 de ori, acea bara de progres se duce pina la capat si iar o ia de la inceput si tot asa de 20 de ori, am vazut ca flashul NAND il sterge instant.....oare asa e normal sau windows-ul imi creeaza mie probleme?, deci dureaza mai mult la stergere(20 secunde) decit la scriere(18 secunde)........Multumesc

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări