orgasmo Postat August 7, 2017 Autor Partajează Postat August 7, 2017 RT809H citind softul corupt din K9GAG08U0E utilizand functia NAND_AUTO, 19202 bytes compromisi: Timpul pentru citire+verificare 672,3 secunde(11 minute si 12,3 secunde). Link spre comentariu
Vizitator Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Salut, Vreau sa-mi cumpar si eu acest programator de pe acest site https://www.hklrf.com/RT809H-EMMC-NAND-FLASH-Programmer-27-ADAPTERS-WITH-CABELS-EMMC-Nand_4317.html si nu stiu cum sa fac plata, ca tare mi-e frica sa nu iau vre-o teapa de la chinez....daca a mai cumparat cineva de pe acest site am rugamintea sa-mi spuna si mie pe MP, cum se procedeaza cu plata........Multumesc celor care vor raspunde. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 (editat) de la ei am luat si eu,prin intermediul unui prieten din germania,parerea mea e ca este o firma serioasa,nu e un simplu chinez,e o firma cu multe componente ,care nu cred ca ar da teapa de cateva sute euro,dar au fost cam greoi cu plata ,nu stiu prin ce metode a cumparat prietenul meu,a platit ceva gen westen unio.. Editat August 7, 2017 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 (editat) Multumesc Iulian, mai astept poate a cumparat personal vreun coleg sa-mi spuna si mie cum a facut plata....faza e ca patronul cu care lucrez eu mi-a dat comanda de acest programator si acum ai e cam frica sa faca plata ca cica cei de la WesternUnion ia dat contul unui chinez sa verse bani in acel cont...... Editat August 7, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Uite Costica daca poti cumpara de acolo atunci cumparal pe acesta cu 31 de adaptoare https://www.hklrf.com/RT809H-EMMC-NAND-FLASH-Programmer-31-ADAPTERS-WITH-CABELS-EMMC-Nand-Suction-Pen_4595.html Link spre comentariu
siti Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 (editat) si eu am luat tot de la ei,sunt ok ........ am platit prin paypal. Editat August 7, 2017 de siti Link spre comentariu
serban Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Eu va recomand sa cumparati TNM-ul 5000, modelul produs in 2017 . Costa intr-adevar de 3 ori mai mult ... dar chiar face toti banii .... Va recomand programatorul asta pentru ca am testat 1 luna si un rt809h........ Link spre comentariu
Rudi1982 Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 si care este diferenta intre TNM 5000 si RT809H ? inafara de viteza de citire-scriere care nu ma intereseaza deloc. au fost memorii flashuri nand pe care RT809H nu le a citit si TNM5000 le stie ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 si care este diferenta intre TNM 5000 si RT809H ? inafara de viteza de citire-scriere care nu ma intereseaza deloc. au fost memorii flashuri nand pe care RT809H nu le a citit si TNM5000 le stie ? Cam asa ceva colegu , dar sa nu uitam ca RT809H nu are softul(programul complet) pina scot programul complet el nu va functiona la capacitatea lui maxima Link spre comentariu
Vizitator Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 si care este diferenta intre TNM 5000 si RT809H ? inafara de viteza de citire-scriere care nu ma intereseaza deloc. au fost memorii flashuri nand pe care RT809H nu le a citit si TNM5000 le stie ? Si eu eram foarte curios sa aflu......daca e secret asta e......nu e obligat sa ne spuna........ Link spre comentariu
serban Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Diferenta dintre TNM si RT ? Toate nand-urile au bad-uri - 3,5,9,etc . TNM5000 izoleaza aceste bad-uri, astfel scrie perfect dump-ul in sectoarele ok , nealterate . Cu RT-ul degeaba incerci sa scrii dump-ul in nand, daca el nu stie sa izoleze sectoarele cu bad-uri defecte . Scuze ca nu am raspuns mai devreme si la pm-uri dar inca sunt in vacanta pe litoral . Link spre comentariu
Vizitator Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Nasoala rau treaba, am dat deja comanda de RT809H, oricum nu aveam bani pentru TNM5000.....sa speram ca pe parcurs se va rezolva si aceasta problema de software la RT809H, nu de alta dar majoritatea care au cumparat RT809H l-au luat mai mult pentru programat NAND-uri...... Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Diferenta dintre TNM si RT ? Toate nand-urile au bad-uri - 3,5,9,etc . TNM5000 izoleaza aceste bad-uri, astfel scrie perfect dump-ul in sectoarele ok , nealterate . Cu RT-ul degeaba incerci sa scrii dump-ul in nand, daca el nu stie sa izoleze sectoarele cu bad-uri defecte . Scuze ca nu am raspuns mai devreme si la pm-uri dar inca sunt in vacanta pe litoral . Ce nu inteleg eu , cum ar putea face sa izoleze badurile de exemplu daca nandul are 2GB si softul tot 2GB atunci daca nandul are baduri mai incape softul ca acele baduri ia din capacitatea nandului , bun si chiar daca scrie nandul cu TNM5000 atunci cu siguranta ca acel nand se va defecta in cel mai scurt timp si iar incepe problemele si te trezesti cu proprietarul pe cap , cel mai bine este scris un nand nou si va tine o perioada mai indelungata macar in perioada de garantie data de noi Link spre comentariu
orgasmo Postat August 14, 2017 Autor Partajează Postat August 14, 2017 (editat) TNM5000 izoleaza aceste bad-uri, astfel scrie perfect dump-ul in sectoarele ok , nealterate . http://www.tnmelectronics.com/downloads/History.TXT cautati bug is removed, bug is fixed. https://en.wikipedia.org/wiki/Checksum In poza este TNM5000 programand un K9GAG08U0E care la stergere prezinta 26 blocuri de memorie defecte iar dupa programare si verificare 10. inafara de viteza de citire-scriere care nu ma intereseaza deloc. Viteza face accesarea si testarea memoriei flash nand MLC ca in functionare normala si detecteaza blocuri de memorie ce pot ceda la un update de firmware. Editat August 14, 2017 de orgasmo Link spre comentariu
Vizitator Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Diferenta dintre TNM si RT ? Toate nand-urile au bad-uri - 3,5,9,etc . TNM5000 izoleaza aceste bad-uri, astfel scrie perfect dump-ul in sectoarele ok , nealterate . Cu RT-ul degeaba incerci sa scrii dump-ul in nand, daca el nu stie sa izoleze sectoarele cu bad-uri defecte . Scuze ca nu am raspuns mai devreme si la pm-uri dar inca sunt in vacanta pe litoral . Pai tin minte ca spunea un coleg intrun topic ca si RT809H are aceasta optiune(in soft) de izolare a bad-urilor, nu mai dau de acel topic......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum