Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RT809H

orgasmo

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

S29GL512N: http://www.dataman.com/media/datasheet/Spansion/s29gl-n_00_a9_e.pdf

Pag:3

Secured Silicon Sector region

— 128-word/256-byte sector for permanent, secure identification through an 8-word/16-byte random Electronic Serial Number, accessible through a command sequence

— May be programmed and locked at the factory or by the customer

Pag:4

Password Sector Protection prevents unauthorized write and erase operations in any combination of sectors through a user-defined 64-bit password.

Editat de orgasmo
Link spre comentariu

Daca reusesti vecine, anunta-ma, ca am si eu un navi Ford blaupunkt cu aceeasi poveste.

Spor la treaba.

@dorofteius ok,sigur!

am incercat cu s29gl512N tsop56,din cateva incercari am reusit sa il programez,nu merge din prima....nu am inteles de ce,contactele la pini sunt ok.....

S29gl512N bga64 nu vrea nicicum sa scrie/citeasca daca setez cu terminatia N,cand schimb terminatia din N in S imi apare ca e ok,arata ca scrie,sta 3 ore la scris iar cand il citesc imi arata chip empty.

Link spre comentariu

salut!

pentru scriere nand512w3a2cn6

detin rt809f si doresc sa achizitionez adaptorul peb-1 , cu suportul adaptor pt acest nand: a reusit cineva in aceasta configuratie sa citeasca si scrie acest nand?

in lista nand la rt809f nu este asta de la micron respectiv nand512w3a2cn6!

multumesc!

Link spre comentariu

salut!

pentru scriere nand512w3a2cn6

detin rt809f si doresc sa achizitionez adaptorul peb-1 , cu suportul adaptor pt acest nand: a reusit cineva in aceasta configuratie sa citeasca si scrie acest nand?

in lista nand la rt809f nu este asta de la micron respectiv nand512w3a2cn6!

multumesc!

Cu RT809F nu merge scris , citit acest nand din pacate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări