Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Nand samsung seria D , scriere nand cu optiunea doua cum se scrie si intalniti asa ceva cum e incercuit cu rosu in poza de jos atunci schimbati nandul ca nu mai e bun , acest nand avea doar 3 blokuri defecte , dupa scriere tot restart si la diagnostic aceiasi treaba ca lipsesc datele din nand

Capture.PNG

Un nand bun asa trebuie sa il scrie ca in poza de mai jos

Capture Bun.PNG

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
Acum 15 ore, Tavi a spus:

Ai intalnit cip-uri noi sa dea eroare si sa nu functioneze din cauza a 3 bad-uri ?

A fost nandul din placa cu probleme , am pus unul nou și a mers

Acum 7 ore, dan cod a spus:

Eu nu am reușit niciodată sa scriu NAND de seria D cu RT809H. Cu Beeprogul în schimb merg absolut toate care nu au prea multe blokuri defecte. Și asta îmi spune programatorul. 

Nu ai avut dump bun sau nu lai scris cu opțiunea a doua

Link spre comentariu
Acum 20 ore, Tavi a spus:

Ai intalnit cip-uri noi sa dea eroare si sa nu functioneze din cauza a 3 bad-uri ?

Am avut si cu 3 baduri ai cu 10.Ambele am scris cu RT808h cu prima optiune, adica Hard copy. Au mers fara probleme. Cele care nu merg sunt acelea  nanduri folosite. Daca e nou merge. 

Link spre comentariu

Eu am scris nand la seria d peste 50 buc și numai 2 buc nand am schimbat , restul au mers cele de pe placi , pt seria d am dump cu mai puține date în el și dacă apare în timp un blok defect nu are treaba merge tv , am scris un nand cu 25 blok uri defecte și a mers circa o săptămână tv ul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări