Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

1 oră în urmă, iuliantv a spus:

luati.va UFPI,ala e mai bun ca easy jtag la tv isp ,plus ca e plin de binuri la rusnaci,si merg si cele de easy

La UFPI m-am gandit si eu ca e mai ieftin, dar din ce am studiat pe net am vazut ca la acest programator UFPI trebuie cumparata licenta pentru modulele din program, adica licenta pentru citit/scris emmc, licenta pentru One Nand....etc, oricum vreau sa-l cumpar fara carcasa ca e mai ieftin dar momentan nu mai este pe stoc, pe alte site-uri nu am mai gasit fara carcasa

https://orpys.com/en/ufpi/294-ufpi-programmer-pcb.html

https://mslw.com/product-category/ufpi/activations/

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 25 minute, Florinel TV a spus:

Costica lipeste firul CMD asa ca in poza atasata mai jos , restul lasale asa ca in poza ta

MS6683..PB763.jpg

E aceiasi legatura, nu merge, i-am pus capacul, din ce am constatat nu a reusit nimeni sa se conecteze ISP doar cu adaptor socket emmc si atat

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Acum 47 minute, Florinel TV a spus:

Cu aceasta versiune RT809H 20240731 salveaza dumpul de emmc intreg ca JTAG nu il mai imparte in parti , am salvat un dump de 8Gb si la salvat intreg o singura parte

Multumim de aceasta informatie pretioasa,oare ce face cu un emmc de 15G de sony?

Link spre comentariu
Acum 16 ore, Florinel TV a spus:

Cu aceasta versiune RT809H 20240731 salveaza dumpul de emmc intreg ca JTAG nu il mai imparte in parti , am salvat un dump de 8Gb si la salvat intreg o singura parte

Chinezii ar fi putut sa faca treaba asta de la prima versiune de soft, dar cred ca split-uirea dumpului emmc au implementat-o in softul RT-ului tocmai ca dumpul salvat cu RT sa nu poata fi scris cu alte programatoare, pe parcurs chinezi au bagat de seama ca dumpul impartit se poate uni cu anumite programe, asa ca acum cu versiunea asta 20240731 s-au gandit ca nu mai are rost sa imparta dumpul pe bucati...:rade:. Cu siguranta ca daca ai salvat dump intreg de 8GB o sa mearga salvat si dump intreg de 16GB !

Traiasca RT-ul  :n1

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări