Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV SONY

gigi56

Postări Recomandate

Buna ziua ,

Acest TV  SONY e un Model no: KV 28 - LS 35U,cu  tub plat cu dagonala de 66 cm,TV - ul este adus din Anglea si functioneaza  ,are imagine ,culoare  ,dar nu are sunet  dar nici telecomanda lui originala.

Domnilor  in primul rand pot sa va spun ca nu am umblat in TV sa verific asa ca va rog foarte frumos pe dvs  sa ma ajutati la acest TV  cu o schema si sfaturi cum pot sa modifica norma de sunet la acest TV.Este necesar  pentru  a monta un filtru de sunet sau din telecomanda ? sau ce alte modificari sunt necesare pentru sunet ?

Va multumesc de intelegere.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• codrut

2

• Florinel TV

2

• gigi56

1

Top autori în acest subiect

Florine cele aduse din Anglia au sunet pe 6,0MHz deci trebuie modificate.

Da,stiu ca trebuie facute mici modificari la aceste tv-uri aduse din Anglia . :reytre

A avut si tatal meu vreo doua tv-uri dastea si daia stiu ca trebuie sa faca mici modificari...

Link spre comentariu

Nui greu deloc renunta la cablu tv si trage antena satelit si sa rezolvat problema 

Daaa,tinere,asta e cea mai simpla varianta...Adica varianta asta o stia si un copil de 10 ani fara prea multa experanta in domeniul acesta de electronica.. :rade:

O zi minunata va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Daaa,tinere,asta e cea mai simpla varianta...Adica varianta asta o stia si un copil de 10 ani fara prea multa experanta in domeniul acesta de electronica.. :rade:

O zi minunata va doresc !!!

Da este cea mai buna solutie ca cei care aduc tv din anglia sunt ci mai mari fraerii , ca decit sa care un tv de acolo poate sasi cumpere unul de la noi + ca mai este si crt offf ce oameni si cind vin sa le repare vrea sa coste cit mai putin posibil si daca se poate si de gratis  :nerv

Link spre comentariu

nu este nevoie de antena satelit,daca clientul sta in oras firmele de cablu ofera gratuit un reciver .

pentru norma de sunet trebuie intrat in service menu:(ON SCREEN DISPLAY ) > (DIGIT 5) >  (VOLUME -) > (TV)

si apoi se modifica valoarea de la,,TT''

Link spre comentariu

nu este nevoie de antena satelit,daca clientul sta in oras firmele de cablu ofera gratuit un reciver .

Nu este chiar gratis,nici o firma de cablu...poate doar sa ne dea un receiver in custodie,adica cu chirie care se plateste pe fiecare luna intre 8 si 13 lei...acum mai depinde si ce receiver dorim,adica daca e normal sau unul hd.  Asta o stiu de la mine pentru ca asa le am eu de la telekom. :reytre

Mai e inca o varianta sa fie cumparat acest receiver de la ei...adica sa dam pe el 200lei sau 250lei cat o fi unul...si ala ramane intotdeauna al nostru fara sa fie inapoiat la renuntarea abonamentului de la cablu...

Multumesc pentru intelegere !!!

Link spre comentariu

Eu dau 5 lei pe luna ptr.  tuner DVBC  extern

Exact ! Eu dau vreo 8 lei pe ala normal si 12-13 lei pe cel HD. :reytre

Eu unul va anunt ca am 3 receivere,adica doua receivere normale si unu HD...deci dau pe fiecare luna / 8lei+8lei+12lei,13lei = 28 lei - 29lei + abonamentul.

Adica dau pe fiecare luna 100 lei cu totul.

O zi superba va doresc !!!

Link spre comentariu

Da este cea mai buna solutie ca cei care aduc tv din anglia sunt ci mai mari fraerii , ca decit sa care un tv de acolo poate sasi cumpere unul de la noi + ca mai este si crt offf ce oameni si cind vin sa le repare vrea sa coste cit mai putin posibil si daca se poate si de gratis  :nerv

Daca le cumpara de "la noi" dau bani pe ele, pe cand din Anglia le aduc gratis din tomberoane, asta e diferenta.

Link spre comentariu

in Anglia nu  prea se gasesc la tomberoane,...nu este voie.

selectarea gunoiului este obligatorie si se platesc amenzi mari pt cine incalca aceste reguli.

aceste aparate sunt cumparate cu sume modice din carboot (talcioc) sau de pe site-uri gen ol...x.

posibil si tuner doar uif nu doar norma I de sunet.

un decodor tv rezolva elegant probleema,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări