Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitionare laptop

icar

Postări Recomandate

Orice laptop ai cumpara, daca il desfaci, pierzi garantia.

Nu inteleg ce inseamna capsulat. Daca poate fi desfacut in service atunci poate fi desfacut si acasa (cu pierderea garantiei).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• icar

9

• sesebe

4

• FLORIN IORDACHE

2

• romicap

2

Top autori în acest subiect

Capsulat, adică nu are șurubele dedesubt. Dacă vrei să schimbi o memorie, să zicem, nu o poți face. Dacă vrei să schimbi bateria, nu se poate face decât în service. NU vorbim de pierderea garanției, ci de chestii postgarantie. Un depanator a spus ca e nu intervine în astfel de laptopuri că,dacă "îl desfac curg toate", ca să îl citez. Deci, cit e de peste mină un astfel de laptop? La calculatoarele nerăsuflate, bateria se schimba simplu, acasă.

Link spre comentariu

Acele laptopuri la care faci tu referire sint jucarii de fite.

Daca vrei un laptop adevarat nu-ti iei astfel de jucarii la care nu poti schimba bateria, unitatea optica daca o are sau HDD.

Alea sint jucari de unica folosinta si cu putere REALA de calcul foarte limitata. Degeaba are procesor "octacore" daca atunci cind ii dai de lucru se infierbinta si intra in throttle ca sa nu se defecteze termic procesorul, ca sa nu mai zic de placa video, si exemplele pot continua.

Avea dreptate depanatorul, alea nu-s laptopuri pt lucru ci numai pt ceva office si ceva net si cam atit.

Link spre comentariu

Foarte prost merge acest site, nu stiu din ce cauza. Am incercat de cinci ori sa intru pe pagina asta, abia am reusit!!! Pe alte site-uri merge perefect!Am mai atras atentia asupra unui fapt, fara nici un raspuns insa: nu pot folosi, nu sunt active, facilitatile ferestrei de raspuns, adica, bold, italic, citat, font etc. Care e cauza? (si eu sunt moderator, cind un user arata probleme legate de functionarea site-ului, ii raspund imediat, asta daca treaba nu ma depaseste, adica tine de admin)Bun, sa revenim la oile noastre. Sesebe, multumesc pentru raspuns. Insa ma totusi o nelamurire fata de ce zici tu.Acest laptophttps://www.flanco.ro/laptop-asus-a555lf-xx408d-intel-core-i3-5005u-4gb-ddr3-hdd-1tb-nvidia-geforce-930m-2gb-free-dos.htmlare un procesor intel 3 de generatia 5, si un HDD de 1T, are unitate optica si este ...incapsulat. Nu cred ca e un laptop care sa fie inclus in categoria de fite sau unica folosinta. Nu stiu, nu ma pricep, dar ma ia dupa ce scrie in specificatiile tehnice. Cum spuneam, eu an nevoie de un calculator pe care sa pot naviga linistit pe net, sa pot edita, simplu, poze, sa pot vedea filme si sa pot stoca muuuulte poze. Cam atit. Chestia suparatoare e ca nu poti schimba simplu bateria, ca deschidere pentru imbunatatiri....nu se pune problema. Problema e sa fie fiabil!

Link spre comentariu

Ce sistem de operare vrei sa-i pui?

ARE NUMAI 4G de RAM.

Si procesor I3 ?!? Asta merga mai slab decit un Core2Duo din ultimele generatii.

Stiu caz concret de laptop cu I7 care dupa circa 1,5-2 ani din cauza racirii care s-a degradat in timp procesorul intra in throttle si nu puteai sa vezi un film full HD cursiv.

Dar asta ce are? Se incadreaza si in suma ta. Tine cont ca nu-s mare cunoscator intr-ale laptopurilor si mai intreaba si pe altii sau aici pe forum.

Edit: cum se demonteaza:

Editat de sesebe
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Dupa o luna de telefoane cu raspunsuri de felul ''ma interesez si va sun in doua ore", normal nu suna numeni, am primit instiintarea ca in maxim 14 zile voi primi banii inapoi. Pina una alta am, ramas fara laptop. End of story! Oare...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări