Vizitator florin2007 Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 in primul rand merge sa tragi de ex o melodie pe un cd care nu este gol?ce nero poate sa faca asta si cum? Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 in ce format?? daca mp3, merge cu multisesion, daca vrei track audio pe un cd ce are si alte chesti pe el din start, nu se poate Link spre comentariu
Vizitator florin2007 Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 deci am un cd cu muzica audio pe el si mai vreau sa trag peste tot muzica audio Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Ii dai normal, ca sa ti-l faca audio. Vezi ca unele aparate (majoritatea pot spune) nu citesc cda-uri multisession. Mai bine cumperi un cd nou si scapi de problema... Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 in ce format?? daca mp3, merge cu multisesion, daca vrei track audio pe un cd ce are si alte chesti pe el din start, nu se poate\ gresit!!! se pot face cd-uri mixed mode, dar nu multisession!!! (cd-urile jocurilor vechi, care aveau incluse trackuri audio, asa erau facute... mixed mode)... Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 MifTy is right. In nero express, (eu am o versiune mai veche, 6.6.14 sau ceva de genul asta) te duci la Music apoi la Audio and Data cd. Din Nero Burning ROM e mai greu daca nu stii cum (sincer, nici nu am habar cum se face din asta, pentru ca nu am stat sa imi bat capul cu el) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum