Vizitator Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 buna.. am gasit in ziar o oferta de-a dreptul bizara....e chiar pe bune? sau e gresala de tipar.. sunt bune de ceva?daca e pe bune imi iau 2. pt cei din tm.. asteptati distributia ziarului kauf**** si va veti convinge.. :smt003 Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Nu ma fa de rusine ma :toimonster: Reda frecvente de la 75 hz in sus ! nu inteleg cum poate sa bage asa ceva pe piata :smt005 Nu e greseala, fiecare difuzor de acolo valoreaza sub 80 de mii. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Era sa mii se blocheze sangele in vene cand am vazut. Reda frecvente de la 75 hz in sus ! nu inteleg cum poate sa bage asa ceva pe piataPai daca are cine sa cumpere...dc sa nu scoata? Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Pai daca are cine sa cumpere...dc sa nu scoata?Vezi, asa nu m-am gandit. Oricum super oferta de bazar Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Si unde e subwooferul ? :smt005 Ala nici macar de bas nu e bun, apoi de subwoofer... Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 numa` subwoofer n-o fi ala, poate woofer dar nici atat. probabil ca se cumpara pt ca lumea zice "mai bine decat nimic" si dupa parerea mea au dreptate. merge la un logan ca are portbagajul mare, si asa "chestia" aia ocupa mult spatiu aiurea si probabil ca "mananca" bateria masinii la propriu. chiar sunt curios cum s-or auzi, macar presupunand ca au incinta calculata ca lumea si facuta bine. auzi la ei cica boom box subwoofer si pe urma zic ca e boxa pt frecvente inalte si medii. macar dau garantie de 2 ani. acu` stau si ma gandesc ce sub. ti-ai face singur la pretul acesta...daca nu ai experienta nu iti iese nici macare ca ala - de asta se vind astfel de tobe - si am vorbit la modul general, nu ca nu ati sti cei mai multi (sau aproape toti) de pe forum sa-si faca (sper ca ati inteles ideea :yawinkle: ). oricum la vara imi da soramea dacia 1310 a ei (una din 1998) si o sa ii cumpar si io un sist. audio ceva ca de facut nu ma pricep prea bine (nu inca :smt003 ). si ce credeti ca o sa iau ? tot ceva de genul aluia, ca doar e dacie :smt005 . Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 LOL. acu` am vazut ca e de fapt 20 de lei??? nu are cum, e greseala de tipar, probabil chiar intentionata sa te faca sa il iei ca il "visezi" o noapte intreaga si a doua zi cand te duci la ei si vezi ca e de fapt 200 de lei nu mai poti renunta si il iei (se gasesc cativa sa faca asa) e ceva psihologic (chestii d-astea). si nu stiu cum am reusit de am scris ingrosat si subliniat mai devreme, scz si pt cele 2 topicuri consecutive [/b] Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 nu ... chiar atat este 20 lei noi :smt005 :smt005 la ce difuri are in ea ... Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 pai la pretul asta mi-as lua una din pura curiozitate si oricum i-as schimba difurile, adica as da 19 lei numa` pt incinta, daca nu e si aia buna de noptiera, ca la banii aia ar fi buna si pentru asta :smt005 Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 si crezi ca incinta e buna? e la fel de "buna" ca si difuzoarele ca altfel nu iese pretul. Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Azi am vazut si eu in oferta .... am crezut ca e greseala :smt005 dar dupaia am vazut dimensiunile incintei :snakeman: Oricum cred ca merg maine si cumpar una ... daca mai gasesc .. ca e "in limita stocului disponibil" :toimonster: Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 am vazut si yo acu 5 min dar ceva e , si sincer nu am auzit de Majestic , sau o fi ........... mai incolo e si un CD auto la 200ron Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 la urma urmei ce ziar e asta si de unde le luati voi (incinta)? ca m-ati facut curios. si daca isi ia cineva sa ne zica si noua cum e, chiar daca si-a luat teapa ca sa nu isi mai ia si altii :smt005 Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 e in oferta de kaufland ;) Link spre comentariu
stefanev Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 am vazut si yo acu 5 min dar ceva e , si sincer nu am auzit de Majestic , sau o fi ........... mai incolo e si un CD auto la 200ronMajestic e o firma din Italia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum