Tomsa Cosmin Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Salutare colegi de 3 zile,intra greu in viteza,mai precis in dreapta 1-2-3 Am mers odata pe oras si am plecat dintr-o intersectie si nu am putut baga deloc dreapta a 2-a. si am facut mai multe pedale de ambreaj dar nimic,am oprit si am plecat iara de pe loc si a intrat pana la urma,si de multe ori intr-a 3-a intra greu si se aude un carait si iese singura din viteza Am observat ca face asa numai dupa ce se incalzeste motorul,dupa 10 minute,in rest la rece nu face nici o figura,si nu mereu intra greu in viteza Ideeei? Sunt incepator in primele 2 sapt cam greu cu ambreajul pana m-am invatat ,dar ambreajul la pus tata de vreo 4 luni deci nu are nici 10.000 de km facuti Link spre comentariu
Vizitator DumitruF Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Probabil ca n-ai nimerit treptele de viteza in functie turatie/viteza,asa cum n-ai nimerit nici sectiune corecta unde sa postezi. Mergi la service. Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Octombrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Rog un moderator sa imi mute topicul. Link spre comentariu
GIC Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Eu as schimba uleiul din cutie - mai ales daca se aud si zgomote in ea. Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Problema este din cauza ambreiajului.C Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum