Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STV5111-STV5112

Emil 1986

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Emil 1986

6

• Florinel TV

3

• FLORIN IORDACHE

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

merge pus STV5111in locul lui stv5112?

Da merge inlocuit 100% , dar ce te face sa crezi ca este defect acest ic ca in 25 de ani in domeniu eu nu am gasit 1 buc defect

Link spre comentariu

Am pus stv5112 in loc de tea5101b la care se incingea lm7812 care alimenta pin 2,si acum nu gasesc sa cumpar stv5112 sa pun la loc si am gasit 5111!

La tv-ul cu tea defectul a fost asa:am schimbat bobina de pe alimentare(filtrul)Condesatorul din primar,si tv-ul functiona!la o alimentare a 2 zi imaginea s-a strans si a disparut!Am constatat ca lm se incinge foarte tare si am ajuns la tea,am deconectat pinul 2 la tea si imaginea a aparut cu cursa inversa si lm la temperatura normala!Am luat de la alt tv stv5112 si l-am pus in locul lui tea si acum tv-ul merge!unde am gasit stv5112 la pret acceptabil nu il are in stoc dar are stv5111!

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu

Am pus stv5112 in loc de tea5101b la care se incingea lm7812 care alimenta pin 2,si acum nu gasesc sa cumpar stv5112 sa pun la loc si am gasit 5111!

Mai colegule tu stii unde vine STV5112? stii macar despre ce vorbesti aici?

Link spre comentariu

Diferen?a dintre STV5112 ?i TEA5101,este c? primul se alimenteaz? cu 8V,iar ultimul cu 12V.U video e la fel pentru ambele.Dac? alimrntezi TEA5101 cu 8V,ai s? vezi c? trebuie s? dai G2 mai mare ca s? apar? imaginea;dac? tubu-i uzat,nu apare deloc.Dac? alimentezi STV5112 cu 12V,se

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări