santamihai Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Buna ziua , Stie careva ce telecomanda se potriveste la acest tip de televizor . Mentionez ca tv-ul nu este la mine , proprietarul mi-a spus telefonic ca tot ce scrie pe eticheta ca si model este TV Axen 21 SO FLAT . Multumesc . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 model este TV Axen 21 SO FLAT . Modelul tv-ului e dat corect de client ??? Link spre comentariu
santamihai Postat Octombrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Si mie mi s-a parut ciudat sa nu gasesc nimic despre el si l-am pus sa verifice daca este corect , iar clientul mi-a confirmat ca scrie TV Axen Model : 21 SO FLAT Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 (editat) Si mie mi s-a parut ciudat sa nu gasesc nimic despre el si l-am pus sa verifice daca este corect , iar clientul mi-a confirmat ca scrie TV Axen Model : 21 SO FLAT Eu a-si zice sa-i ziceti la client sa faca o poza la eticheta de pe capacul tv-ului si sa va trimeata prin e-mail poza sau daca nu le are cu calculatoarele,atunci sa vina cu aparatul foto sau telefonul sa va uitati dvs la poza...Aaaa,sau o alta varianta ar fi : sa vina direct cu tv-ul la dvs si sa va uitati dvs pe eticheta de pe capac. Am mai gasit ceva pe net,nu cumva e vorba despre acest model : AXEN 21MO ??? Iar daca e modelul acesta spus de mine,atunci o sa functioneze cu aceasta telecomanda : RC903A . O zi minunata va doresc !!! Editat Octombrie 19, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
santamihai Postat Octombrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Astept sa imi trimita o poza cu eticheta si o poza cu o telecomanda care spune ca ar fi functionat la acest tv . Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Este 21SQ Flat ... corect RC903A Link spre comentariu
santamihai Postat Octombrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Am primit si pozele . Intr-adevar tv-ul este Axen 21 SO Flat , iar una din telecomenzile lui este RC903A .La cealalta nu deslusesc tipul . Va multumesc pentru ajutor la amandoi . O seara placuta in continuare . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 (editat) Totusi pe telecomanda asta parca scrie un NP...dar nu se vede bine nr...Daca ii cititi dvs nr de pe ea,atunci e usor de identificat... Ma bucur ca v-am putut ajuta !! O seara minunata va doresc !!! Editat Octombrie 19, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum