iuliantv Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 salutare,aseara am primit un tv seg cu chassis 11ak37 cu dunga pe mijloc.dupa cum se vedea a mai fost schimbat stv9306 ,personal am gasit si o rezistenta de 4,7 ohmi strapunsa,am pus si un stv recuperat ,am schimbat si 100mf 63 v,dioda din bv,dar tot nu lucreaza,acum sant la servici si urmeaza la iesire sa cumpar un stv care este destul de piperat ca si pret,deci nu vreau sfaturi in depanarea bv e-w a acestui tv,doar vreau sa stiu ce circuit stv9306 a folosit,dupa cate am gasit pe google ,trebuie un stv9306 simplu fara a sau b,va multumesc Link spre comentariu
Vizitator AurelCojocea Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Va salut aveti grija de unde il cumparati,eu am cumparat unul pentru un Zander la care avea partea cu E-W dusa si l-am montat si am avut omare surpriza dunga orizontala pe mijlocul ecranului,fara sa-mi arda ceva,nici macar nu se incalzea,asa ca am rascolit printre sasiele care le mai am pana am gasit unul care functioneaza fara probleme asa ca daca mai aveti sasie din vechi ar fi mai bine, ca astea noi sunt si scumpe si stifturi Link spre comentariu
cristronic Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 La 11AK37,eu am pus fara terminatie si a mers OK. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2016 eu am pus unul cu b daca nu ma insel aseara,si aveam dunga pe mijloc si e-w micsorat,acum nu stiu in ce stare era,ok sa defect,era de pe un chassis recuperat Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Intre STV9306A,B sau nimic nu este diferenta.Problema este ca sunt multe stifturi pe piata.Poate are Cristronic bunbe.Ia legatura cu el. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 (editat) STV9306 E/W Output Dynamic Range 60 V ; E/W Corner Correction Positive STV9306A E/W Output Dynamic Range 42 V E/W Corner Correction Positive/ Negative La STV9306B , nu'mi aduc aminte ... Editat Octombrie 19, 2016 de leoncris Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Eu am inlocuit in TVuri si a mers fara probleme cu conditia sa nu fie stifturi. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2016 am dat 35lei pe un stift stv9306a,avea si stv9303b cu 50lei,ma ........ pe el tv,ai fac retur ,ca circuite din recuperari nu mai am ,si sa dau alti bani pe alte stifturi,dar buba cea mare e ca ocupa loc. am mai schimbat acest gen de integrat dar doar din recuperari si nu tin minte sa fi avut probleme,si nu tinminte sa ma fi uitat la terminatie,dar dand cautare aseara pe google am gasit discutii ca 9306 nu e tot una cu 9306 b sau a,de acolo si acest topic,va multumesc Link spre comentariu
cristronic Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Am disponibil 1buc. sigur bun,probat pe soclu in sasiu 11AK37. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2016 (editat) multumesc de oferta dar,deja am vrut sa-i fac retur la tv si mi-a spus ca renunta la el .si sa-i dau eu alt tv,are copii ce nu pot sta fara tv,am cateva tv-uri trase pe dreapta pentru zile negre. dar totusi spuneti-mi un pret ,si daca pute-ti trimite si cu posta rom ramburs,nu de alta dar daca mai dau si la curier bani de transport,deja urca pretul si nu pot cere reparatie cat un tv lcd,si poate o fi deacord sa-l faca si pe acesta intre timp toate cele bune Editat Octombrie 20, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2016 am gasit un chassis toshiba cu stv9306b l-am montat si totul e ok,putin reglaje de geometrie,curios este ca m-am suit in pod sa caut printre 100 chassie un strg53...si am mai luat la mana in mare mai toate chasiele si am dat peste acest chassis ,care cu 2 zile inainte nu era de vazut,va multumesc de ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum