Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

grundig chassis beko sx led panel update

iuliantv

Postări Recomandate

salutare 

tv led grundig 32 ,initial tv-ul nu pleca din stby,am gasit softul de mai jos,am pus fisierele direct pe stick,am pus stickul usb in tv,am conectat direct la retea cu butonul p+ apasat,update-ul a inceput,totul a fost ok,dar nu si-a facut update cu panelul care este in tv,acum ecranul este luminat,dar fara imagine sau osd,am probat panelul pe alt tv totul e ok,deci 99% problema soft,dupa ce am citit tot ce am gasit pe net si in arhiva,am facut urmatorii pasi 

am scos din folderul panel toate tipurile de panel, doar ce corespundea tipului meu de panel,

Panel: LTA320HF05-001 056D32-S22 bin ce corespunde  PANEL.320SS22.-.F.-.V01.006.00.bin 
fara scucces, 
am redenumit  PANEL.320SS22.-.F.-.V01.006.00.bin  in panel.bin
fara rezultat 
e posibil sa trebuiasca editat si vre-un txt ceva ,sau doar txt sa stie ce sa incarce,rog putin ajutor in editarea acestui bin,va multumesc
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

va multumesc tuturor de intentie,s-a rezolvat, binul pentru tipul de display ce corespunde tv-ului  ex 320SS22.-.F.-.V01.006.00.bin trebuie redenumit

simplu panel   ,deci nu panel.bin va multumesc

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

salutare ,revin cu acelasi model de tv,grundig fine arts 32 sx chassis,probleme de soft,

la update de pe usb se blocheaza la cca 30% ,am scris manual spi-urile ,fara succes tot in stby ramane,am schimbat si memoriile spi,dupa cate am citit si pe alte forumuri trebuie rescris procesorul sau nnad-ul flash,am programator rt809h am citit continutul

MST_EXT_SPI #ISP .....am rescris cu alt bin gasit pe net pentru acest tv,dar tv-ul tot mort e,si se blocheaza la cca 30% la update de pe usb,mentionez ca am incercat cu 3 stickuri pe ambele porturi usb,si chiar l-am lasat si peste noapte si tot in cca 30% sa blocat,ceva ideii

Link spre comentariu

Am avut si eu un grundig cu placa VPZ190R-6 V-0, care tot asa se bloca(nu mai stiu procentul) la update, pana la urma l-am rezolvat, am inlocuit IC107(NAND FLASH) cu altul de pe o placa similara, dar care avea procesorul defect...dupa aceea a mers fara probleme update de pe stick, in concluzie se blocheaza la update cind da de blocuri defecte in NAND. Citeste si postarea asta, poate te ajuta....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări