Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mesaj de intampinare

andiy

Postări Recomandate

Cine imi face si mie un tutorial mic despre cum as putea face caatunci cand deschid calculatorul sa imi apara un mesaj de intampinare. De exemplu: ATENTIE! ACCESATI UN CALCULATOR CE CONTINE DOCUMENTE CONFIDENTIALE.PS: E doar un exemplu, nu intrati la cine stie ce idei. :smt070

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andiy

3

• Blind

1

• schnapy

1

• fulmoon

1

Top autori în acest subiect

Start -> Run -> gpedit.mscComputer conf. -> Windows settings -> local policies -> security options -> Interactive logon: Message text for users attempting to log on -> dublu click (scrii text-ul de intampinare)Interactive logon: Message title for users attempting to log on -> dublu click (scrii numele de titlu al ferestrei)Bafta.

Link spre comentariu

Mersi. E relativ OK. As fi dorit sa pot afisa un mesaj ale carui dimensiuni sa fie mai mari. Asa cum e logo-ul de la Windows de ex. Se poate?PS: Am incercat pe XP. Merge si in win2000 (nu am cum sa verific acum)?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări