andiy Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Cine imi face si mie un tutorial mic despre cum as putea face caatunci cand deschid calculatorul sa imi apara un mesaj de intampinare. De exemplu: ATENTIE! ACCESATI UN CALCULATOR CE CONTINE DOCUMENTE CONFIDENTIALE.PS: E doar un exemplu, nu intrati la cine stie ce idei. :smt070 Link spre comentariu
fulmoon Postat Aprilie 20, 2007 Partajează Postat Aprilie 20, 2007 Start -> Run -> gpedit.mscComputer conf. -> Windows settings -> local policies -> security options -> Interactive logon: Message text for users attempting to log on -> dublu click (scrii text-ul de intampinare)Interactive logon: Message title for users attempting to log on -> dublu click (scrii numele de titlu al ferestrei)Bafta. Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 21, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2007 Mersi. E relativ OK. As fi dorit sa pot afisa un mesaj ale carui dimensiuni sa fie mai mari. Asa cum e logo-ul de la Windows de ex. Se poate?PS: Am incercat pe XP. Merge si in win2000 (nu am cum sa verific acum)? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 imaginea aia este un BMP si poti sa pui absolut orice vrei Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 21, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2007 imaginea aia este un BMP si poti sa pui absolut orice vreiAsta stiu. Mai departe e problema.... Cum afisez o asemenea imagine? Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 21, 2007 Partajează Postat Aprilie 21, 2007 O inlocuiesti cu alta, cu aceeasi denumire si dimensiuni asemanatoare... Link spre comentariu
schnapy Postat Aprilie 22, 2007 Partajează Postat Aprilie 22, 2007 Cauta pe BOOTSCREEN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum