The Stressmaker Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 (editat) Cred ca ce ati patit este efectul restaurarii unui backup inainte de o modificare fara succes la unele setari. Numai Vasile poate spune. LE: daca postez inca o data in intervalul in care este activa editarea la mesajul anterior ar trebui ca sa ramana un singur "edit", cel de la ultima postare. Ar fi ok daca se poate anula editarea la mesajul anterior la inceperea altui mesaj. Acum pot edita simultan ambele mesaje. Editat Octombrie 23, 2016 de The Stressmaker Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Poate... ii semnalez ca sa stie cum sta treaba in teren. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 (editat) S-a rezolvat se pare problema cu faptul ca la un nou topic (dau ex la vinzari) apar numarul de vizite pe topic, chiar daca nimeni nu posteaza intre timp! Stiti, era problema ca nu se vedeau numarul de vizite pina la o noua postare pe topic, lasind impresia ca nimeni nu s-a uitat pe acel topic... Am sters anumite detalii, sa nu se considere reclama aiurea la topic. Testat astazi toata ziua si pe PC si pe telefon, forumul s-a miscat exemplar de bine! O doleanta daca se poate, sa putem quota mai mult de 3 quotes per post si marit numarul de link-uri externe la nr de poze alocate unei singuri postari? Ar ajuta sa nu mai postam consecutiv sau sa asteptam sa posteze cineva in topic ca sa putem continua cu un nou post pentru a putea pune mai multe poze (gen cum a fost la topicul cu pozele de la intilnirea de la Viorel)... Daca se poate. Editat Octombrie 23, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 23, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Am sa pun cronjoburile inapoi si apoi se vor contoriza bine Ramane la versiunea asta o bucata de timp pana reusesc cumva sa inlocuiesc cocomarlele de diactrice... Asa Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Spor la treaba! Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Bantuiam prin bloguri (e jale cu diacriticele acolo) si citeam in blogul lui Vasile cand m-a palit intrebarea: cati giga ocupa baza de date elforum? zeci? sute? Curiozitatea este la mine ca sa aflu cam ce treaba trebuie sa faca serverul sa se miste printre fisiere. PS: nu le am cu "softul" de forum asa ca nu va luati de mine daca nu folosesc cuvintele potrivite. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Oare se poate face in a?a fel Link spre comentariu
costyy86 Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 La versiunea de mobil ar fi minunat daca s-ar implementa si functia de "My Content" precum si la deschiderea unui topic sa poti ajunge usor la ultima pagina/postare In zadar dai pe versiunea full, ca aceasta se schimba singura dupa 2-3 navigari prin forum. Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Singura chestie este c? nu-l pot tre ce in limba rom Link spre comentariu
djlove Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Mie pe PC-ul de acasa nu imi mai incarca deloc forumul. Am win 7 64, am incercat cu flush dns si nici o schimbare. Ceva idei? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Sau scoate abp sau noscript pentru acest forum. PS: emoticoanele sunt cam putine si diferite ca dimensiuni, unele nu sunt vizibile aproape deloc in bara de selectare plus ca le incarca foarte greu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 (editat) Ar fi util sa fie acceptate mai multe link-uri de YT in postare, am postat ceva pe sectiunea Alimentatoare, si ultimele 4 cliputi le afisa link, in loc de direct YT.A trebuit sa astept sa posteze cineva, ca in urmatoarea postare sa pot continua... Editat Octombrie 25, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Nu v? a?tepta?i totu?i la minuni tehnice, forumul doar s-a mutat pe alt hosting, nu vor ap?rea multe modific?ri.Ar fi bine m?car s? nu se mai blocheze la fel de des ca Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Am incercat sa fac un pic de curat in mesageria privata, nu se sterg mesajele selectate. Link spre comentariu
Postări Recomandate