Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stare forum

Postări Recomandate

• Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

La mine pe Safari (iPhone) e corect.Se vede diferenta intre subiectele cu mesaje noi si cele citite deja.Fiind varianta mobila,apasarea pe titlul subiectului te duce,cum e si normal la cel mai nou mesaj de la ultima vizita.In cazul de fata direct la mesajul lui @ratza,citisem deja recent subiectul.Nu a fost nevoie sa ma loghez sau sa curat cookies etc.

Link spre comentariu

Chestie interesanta:

Azi, dupa "atacul clonelor", am primit un report pentru un binecunoscut mesaj pe una din sectiunile pe care le moderez. Este vorba de depanari casnice (aia cu desfundat... ala). Nu am putut sa inchid reportul, am primit mesaj ca nu am drepturi. In schimb am putut muta mesajul la Pubela. Deci, totusi, am oaresce drepturi....

Din pacate ma vad obligat sa insist pentru blocarea inregistrarii de noi useri pentru o perioada convenabila, timp in care se poate lua o hotarare vis a vis de "atacul clonelor" din ultima perioada. M-am saturat de raportari si mutari de mesaje.

Cel care are ceva impotriva moderatorilor ar trebui sa stie ca se poate adresa administratorului (pentru cine nu stie, acesta este Vasile).

O seara buna tuturor.

Link spre comentariu

eu personal, cred ca ar fi timpul sa facem cate o cotizatie pentru site. nu glumesc.

chestia cu donatia nu prea e ok, o suma fixa , relativ modica, ar fi ok.

in felul asta, s-ar putea face o verificare cu SMS. un numar atasat unui cont, face mult.

nu neaparat la inregistrare. dar ca sa poti posta :)  (ma refer la taxa fixa, unica, non-repetitiva)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Nu stiam de ce nu merge edit ca sa editez o litera dupa "submit"... mesajul meu era in plin proces de lobotomie a topicului initial asa ca postez aici link catre el www.elforum.info/topic/119864-stare-forum-discu?ii-pe-marginea-r?zboiului-clonelor/?p=1439494 unde am facut cateva observatii despre functionarea tehnica a forumului, adica despre ce se discuta aici.

Nu merg atasate direct link-urile catre alte mesaje, forumul le sterge automat daca au http in fata.

Reproduc partial mesajul, strict despre functionare:

".....

Cand se va stabiliza forumul poate se face trecerea comenzilor in limba romana, la mine si la multi useri nu este o problema dar sunt unii care cu google translate o sa inteleaga fix aiurea comenzile si risca sa fie banati .

Eroarea pe safari iphone5 se mentine, accesarea topicului se face la primul mesaj nu la ultimul. Poate se poate pune un buton si acolo "salt la ultima postare".

Alta "eroare" este ca daca editez mesajul normal (nu "quick" in fereastra de jos) nu sunt notificat, pe desktop, de existenta acestuia, apare dupa "preview post", totusi. Daca se poate face, ca la varianta "quick", sa avertizeze de existenta unui post nou ar fi ok nu de alta dar eu ma moscai la creearea unui mesaj lung...

....."

La care completez ca la problema, cea cu mesajul, ma refer la editarea mesajului propriu in versiunea completa si in acel timp apare un mesaj scris de alt user despre care nu sunt notificat decat la urmatorul refresh cu "preview post". La varianta "quick" apare mesajul de anuntare a unui raspuns la topic in timp real.

Later edit: transferul informatiilor despre actualizarea topicelor intre varianta destop si mobile functioneaza corect daca un user este logat simultan de pe PC si telefon. :)

Editat de The Stressmaker
Link spre comentariu

Stiu ca nu e sectiunea potrivita (adica accept sa fiu pedepsit), dar daca tot discutam despre "cum arata forumul", eu as zice ca sectiunea "Sugestii si reclamatii" sa fie libera (acum se pare ca necesita aprobare de la moderatori). In felul asta, "petentii" nu vor mai avea justificatea poluarii altor sectiuni.

Editat de Liviu M
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări