Administratori Badman Postat Octombrie 20, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 20, 2016 si eu am avut aceeasi problema pentru ca a fost cauzata de mine... mi-am prins urechile in niste fisiere Link spre comentariu
nel65 Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 La mine .asa se vad unele posturi,cred ca sunt scrise cu diacritice .Trebuie sa setez eu ceva sau e de la platforma elform? Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 (editat) Din ce am Editat Octombrie 21, 2016 de elmar Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 21, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Problema e ca asa s-au importat iar ca sa rezolv problema este destul de dificil, trebuie inlocuite in baza de date toate ciudateniile cu caractere normale Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 21, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Daca vreti sa nu mai apara asa nu mai scrieti cu diacritice La mine .asa se vad unele posturi,cred ca sunt scrise cu diacritice .Trebuie sa setez eu ceva sau e de la platforma elform? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Ori unii au probleme mari, ori platforma mai d? ceva rateuri... Am primit asear? un mesaj cam ciudat de la GiorgianTv. Dup? ce l-am Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 (editat) Eee... trebuie s? ?ii seama c? licorile bahice sunt din bel?ug acum...?i poate, a gre?it Editat Octombrie 21, 2016 de elmar Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Se ating firele de telefon sau vorbeste cuplajul. . Sper ca stiti de gluma.Daca ati primit astfel de mesaje si inainte de schimbare atunci firele de telefon nu sunt de la forum.Intrebati-l ce nume vede la mesajele trimise catre dv. Daca este numele dv atunci sigur e o problema cu forumul. E bine sa-i explicati de ce vreti asta ca sa nu se sperie. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Eu b?nuiesc c? e varianta lui Elmar, tulburelul are efecte adverse pe stomacul gol.....dar am zis s? declar asta ca ,,deranjament,, s? nu fie cumva de la platform?.... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 21, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 21, 2016 mesageria nu are cum sa aiba probleme, cred ca ceva licori cum zicea cineva mai sus Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 (editat) citez ... patru baboi de 3 km bucata ... am incheiat citatul . in concluzie , dovezile incriminatorii sint pur bahice si nimic mai mult ... Editat Octombrie 21, 2016 de misuraelectronic Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Am primit un mesaj de la un coleg (silcos) care semnaleaz? urm?toarea problem?: Buna ziua si scuze anticipate daca nu m-am adresat unde trebuie.La mine, verificat pe mobil, topicurile apar blocate (locked), astfel incat nu pot posta.An vrut sa pun asta in topicul cu stare forum, insa imi apare si asta blocat.Nu aveam nimic de postat acum, doar am vrut sa va semnalez o eroare.Multumesc, Costi Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 (editat) Nu e de la platforma, treaba cu pestele, pentru ca se amesteca cuvintele si nu se "ciudatesc" diacriticele. Plus ca tastatura nu are nimic, ea executa ce tasta se apasa. PS: la o examinare atenta se pare ca va apreciaza, daca va saluta respectuos, stiti cum e cu bautura si adevarul. Pacat ca se retaliaza rapid... Editat Octombrie 21, 2016 de The Stressmaker Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 (editat) Am primit un mesaj de la un coleg (silcos) care semnaleaz? urm?toarea problem?: Buna ziua si scuze anticipate daca nu m-am adresat unde trebuie.La mine, verificat pe mobil, topicurile apar blocate (locked), astfel incat nu pot posta.An vrut sa pun asta in topicul cu stare forum, insa imi apare si asta blocat.Nu aveam nimic de postat acum, doar am vrut sa va semnalez o eroare.Multumesc, Costi Topicurile de la Editat Octombrie 21, 2016 de elmar Link spre comentariu
marius75 Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 (editat) Trebuia sa fi specificat daca era logat sau nu. Asa-mi apar si mie topicurile (locked), daca nu sunt logat (chiar si pe vechiul server aparea asa). Editat Octombrie 21, 2016 de marius75 Link spre comentariu
Postări Recomandate