Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stare forum

Postări Recomandate

eu zic ca...(virgula) cum era inainte era destul de ok...deja.

cat mai multe functii, mai multe erori..

singura chestie despre care am si postat mai demult , ar fi ca un cont nou sa fie moderat manual cateva posturi, pentru ca sunt printre noi care-si fac cont nou doar sa lase vreo injurie...

..............

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Eu zic ca si moderatorii sa aiba un cuvant de spus la pedepsele usoare printr-un "kick" cu durata fixa de o ora sa zicem. Daca "kick"-ul este repetat atunci se ajunge la "imparatie" cu problema si se iau deciziile de ban. Daca se ia puterea la moderatori o sa fie haos.Cat despre butonul edit si eu cred ca 2 minute este putin, macar 5 minute dar cu arhivarea postarilor intermediare timp de o zi. Asa raman "amprentele" in caz de divergente. Ideea este ca dupa postare, in caz de conflict (flame), fiecare o sa stearga postarile "sa nu lase urme". Si oricum in 5 minute poti reciti postul de cel putin 3 ori asa ca se pot corecta greselile de ortografie. Sa recunoastem, aici nu e forum de gramatica, este forum tehnic unde ideea conteaza nu o virgula plasata aiurea.

Link spre comentariu

Referitor la topic...Mie imi pare ca site-ul se misca mai rapid decat se misca pe fostul server in ultima perioada. Acum vreo 2 ani mergea bine si ala. Ce e nou, e nou.

Da, poate se misca mai rapid la unii, la altii mai incet, nu asta e problema, ci faptul ca de fapt este vorba de o "cursa a inarmarilor", care nu aduce nimic mai bun.

Din punctul meu de vedere, era perfect atunci cand m-am inscris si eu pe acest forum, avea si mai multe facilitati, lumea este oricum, a celor tineri frumosi si liberi...

"Asta e", "Ghinion"

Link spre comentariu

Am mai observat  o chestie...nu pot deschide pozele ata?ate pe forum (doar cele ata?ate recent ,dup? schimbare)

O fi o problem? care se manifest? doar la mine? sau...

uite un exemplu:http://www.elforum.info/topic/20498-sursa-smps-50v-pt-amplif/page-99?do=findComment&comment=1438876

P.S Cred c? m-am gr?bit...acele poze nu sunt ata?ate(direct) pe forum...probabil sunt doar linck-uri  ata?ate aici.

(m? refer la acele oscilograme...)

Editat de elmar
Link spre comentariu

Pai nu stiu la voi cum e dar eu tocmai am avut probleme cu accesarea forumului, cu un mesaj obisnuit de acum....de genul ca sint probleme contactati administratorul...etc. 

Problema a persistat cel putin 30-45 minute (atit a durat pina si-a revenit dar nu stiu de cind nu mergea)

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări