Mircea Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Am mai zis-o, dar e greu pentru unii sa inteleaga: cata vreme folosesti ca argumente comportamentul unui user "deranjat"... nu e greu de imaginat ca ala e punctul de vedere si al celor de-l invoca. Si asta e injositor pentru o persoana rezonabila.Adica, un fel de "scuip si eu, ca n-o scuipa ala degeaba".Userii pleaca sau nu mai scriu aici pentru ca sunt multi care invoca anarhia ca sa-si exprime frustrarile. Din pacate anarhistii sunt mult prea multi. Vorba ceea: multi, dar slabuti la minte. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Gata ati terminat? asteptati pana se stabilizeaza forumul apoi va puteti impunge cat vreti. Am si eu o nelamurire. La varianta mobil exista "postari proprii" in meniu? ca eu pe safari mobile nu-l vad. Varianta "ocolitoare" este sa fac bookmark direct la mesaje sau accesare din varianta "desktop". Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Inca ceva. Poate se umbla la setari si se face sa dispara butonul de editare la prima postare urmatoare mesajului propriu. Nu de alta dar intr-o ora se poate face un topic varza daca toti se apuca de editat. Eu personal "rasnesc mai greu" ca sa nu dau un raspuns aiurea si pana dau postare se mai modifica postarile de cateva ori ceea ce ma forteaza si pe mine sa adaptez postarea. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Oameni buni, eu chiar incerc sa respect sensul acestui topic dar vad ca postarile mele sunt acoperite de celelalte postari. Inca o problema pe care o vad. La varianta mobil, din postari proprii daca accesez un topic intotdeauna se incepe de la prima pagina. Alternativa este varianta desktop sau sa editez adresa cu numarul paginii. Ar fi bine un buton "salt la ultima postare" atasat topicului. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 "Stare forum" asa a denumit Vasile acest topic ,adic? vrea s? ?tie cum este vizualizat,ce impact are noa versiune ,corect ?Ce "cetim" de c Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 @Marian: problema este ca safari inghesuie "desktop"-ul in ecranul telefonului si trebuie sa fac zoom continuu. Plus ca odata trecut pe "desktop" forumul tine minte si nu mai pot sa-l trec inapoi pe "mobile". Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Am cur??at (ascuns) post?rile ce nu aveau leg?tur? direct? cu starea tehnic? a forumului, fiindc? asta dorea dl. Vasile s? verifice, nu telenovela f?r? sf Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 20, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Cam asa este... Forumul va mai sta in aceasta versiune inca cateva zile asa ca va rog sa scrieti aici ORICE probleme observati in FUNCTIONAREA FORUMULUI Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Trecerea la noua versiune se va face cu pierderi de atasamente /subiecte? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 20, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Nu sunt motive pentru asta Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 (editat) - timpul de editare a mesajelor proprii redus la maxim dou? minute, din acelea?i motive ca cele expuse de The Stressmaker; Eu nu sunt de acord cu aceast? propunere...scriu( de multe ori) la repezeal?...?i mai corectez textul pe parcurs...unde v?d c? am gre?it.A?a o s? ap?r? pe forum ...fel de fel de gre?eli ...de nu mai Editat Octombrie 20, 2016 de elmar Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Cam asa este... Forumul va mai sta in aceasta versiune inca cateva zile asa ca va rog sa scrieti aici ORICE probleme observati in FUNCTIONAREA FORUMULUISe poate face o setare ,ca ini?iatorul unui topic s?-?i inchida/stearga singur,topicul deschis ?Eu nu sunt de acord cu aceast? propunere...scriu( de multe ori) la repezeal?...?i mai corectez textul pe parcurs...unde v?d c? am gre?it.A?a o s? ap?r? pe forum ...fel de fel de gre?eli ...de nu mai Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Referitor la spatiul dintre primul si al 2-lea topic de pe orice sectiune, acolo este spatiu comercial, bannere cu reclame. Link spre comentariu
George Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Eu zic ca cel mai important e ca forumul sa functioneze bine ca performanta, viteza, rapiditate, sa nu mai cedeze serverul etc. si s? nu fie Link spre comentariu
Postări Recomandate