Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stare forum

Postări Recomandate

• Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Intrati in my settings / notification options / Auto follow topics I reply to. Notification frequency si selectati in loc de "daily digest" sa fie "offline" la setarile imediat urmatoare sa aveti bifat email in casuta corespunzatoare. Eu am fost enervat de optiune, la fiecare raspuns primeam email si am setat pe daily digest. Daca este bifat notification list va informeaza doar in forum daca sunt bifate amadoua trimite si email. Daca e doar email doar asta face.

Am procedat conform indicatiilor si....merge.Multumesc pentru ajutor,altfele stateam si ma uitam ca vitelul la poarta noua.

Ma bucur nespus cand vad oameni saritori pe acest forum.

Link spre comentariu

Daca nu-mi place sticla s-ar putea sa nu cumpar acel vin.

Mai bine zis,daca iti place vinul respectiv nu-l cumperi din cauza ca nu-ti place sticla?? :57 (mai bine un vin prost dar intro sticla...frumoasa...cam asta am inteles...) Mie mi-a placut aspectul forumului si in trecut si m-am adaptat si la cel actual! Realist discutand,important este...CONTINUTUL ,sau...nu? :aplauze

Editat de morocanosul
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări