Vizitator Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Corect, de foarte multe ori se apreciaza ambalajul sau reclama. Link spre comentariu
George Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Si eu sint de aceeasi parere. Eu nu. Link spre comentariu
viorelpicu Postat Noiembrie 10, 2016 Partajează Postat Noiembrie 10, 2016 Intrati in my settings / notification options / Auto follow topics I reply to. Notification frequency si selectati in loc de "daily digest" sa fie "offline" la setarile imediat urmatoare sa aveti bifat email in casuta corespunzatoare. Eu am fost enervat de optiune, la fiecare raspuns primeam email si am setat pe daily digest. Daca este bifat notification list va informeaza doar in forum daca sunt bifate amadoua trimite si email. Daca e doar email doar asta face. Am procedat conform indicatiilor si....merge.Multumesc pentru ajutor,altfele stateam si ma uitam ca vitelul la poarta noua. Ma bucur nespus cand vad oameni saritori pe acest forum. Link spre comentariu
Testikov Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Vreau sa semnalez si eu o problema: Nu mai merg notificarile pe mail cand se posteaza la un subiect la care sint abonat ! Link spre comentariu
viorelpicu Postat Noiembrie 11, 2016 Partajează Postat Noiembrie 11, 2016 Vreau sa semnalez si eu o problema: Nu mai merg notificarile pe mail cand se posteaza la un subiect la care sint abonat ! Vezi raspunsul de mai sus al lui The Stessmaker,eu am aplicat indicatiile lui si a mers din prima. Link spre comentariu
grabiel Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Salutare, daca postez intr-un subiect, automat imi apare acel subiect in User/My Content. Se poate sterge de acolo? daca da, cum? Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 (editat) Nu se poate şterge!Dar ai posibilitatea de al edita o perioadă limitată imediat după ce l-ai postat! Editat Noiembrie 15, 2016 de elmar Link spre comentariu
grabiel Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Nu vreau neaparat sa il editez, vreau sa nu imi mai apara notificari in My Content cand cineva raspunde in topicul ala, un fel de "nu mai urmari subiectul" Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 In dreapta sus la fiecare inceput de topic exista butonul "unfollow this topic", click pe el si nu vei mai primi notificari la topicul ce nu te mai intereseaza. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Pe unele forumuri exista in dreapta sus un buton de cautare numai in continutul thread deschis in acel moment si zic eu ca este o optiune foarte utia. Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 (editat) Daca nu-mi place sticla s-ar putea sa nu cumpar acel vin. Mai bine zis,daca iti place vinul respectiv nu-l cumperi din cauza ca nu-ti place sticla?? (mai bine un vin prost dar intro sticla...frumoasa...cam asta am inteles...) Mie mi-a placut aspectul forumului si in trecut si m-am adaptat si la cel actual! Realist discutand,important este...CONTINUTUL ,sau...nu? Editat Noiembrie 16, 2016 de morocanosul Link spre comentariu
Dxxx Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Posibil sa nu ma pricep eu, dar de cateva zile nu sunt activate optiunile de formatare (bold, font, culoare, aliniere etc...)Mai inainte mergeau fara probleme... Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 De pe telefon la topicul "pozele userilor" nu pot încărca fotografiile. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Pai e ceva absolut normal , Elforum nu accepta in acea sectiune atasamente , asa ca trebuie sa folosesti un site de gazduire , in genul lui POSTIMAGE . Cauta cu GOOGLE cuvintul cheie POSTIMAGE si vei vedea , e foarte simplu de atasat imagini pe Elforum . Spor la treaba ! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Imgur.gif e chiar mai simplu de utilizat, nu necesită cont. Link spre comentariu
Postări Recomandate