lutza2 Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 A mai accesat cineva topicul lui skarj cu hack la dacia ? Mie mi-a luat multe minute pana a ajuns la ultima postare, ce e acolo se incarca mai incet decat inainte. Am observat asta dupa schimbare, cand toti ziceau ca merge mai repede, dar fiind si alte probleme nu am mai adus in discutie. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Am intrat eu acum ca tot ai deschis subiectul.Totul e ok,se incarca normal,ba chiar as zice mai bine ca inainte,cand ca sa derulez in pagina trebuia sa astept sa se incarce pozele.Acum totul e instant. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 eu nu mai primesc mailurile despre postari in topicurile pe care le urmaresc Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 (editat) cred ca mai bine ar fi sa lucrezi pe un virtual server pana la o versiune relativ ok. lumea se "sperie" de orice ciudatenie ... Editat Noiembrie 3, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Eu unu nu m-am speriat de ăsta dar orice disfuncționalitațe trebuie raportată pentru o bună functionare a platformei Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Mie aseara pe la 11 mi-a raportat timp de vreo 10 minute o eroare la accesare , ceva gen 509 sau cam asa, ceva destul de obistuit in untima vreme innaite sa se schimbe platforma. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Noiembrie 4, 2016 Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Am mai gasit o problema. Daca in fereastra de editare completa se face paste in mijlocul textului la un link preluat din cautare google atunci il aseaza cu scris italic exact ca problema cu fontul bolduit. Daca se sterge si se insereaza cu optiunea "link" atunci este ok dar apare alta problema. Link-ul se continua in forma underline pana la sfarsit de rand (apasare enter) si preia toate caracterele ulterioare dar accesarea link-ului face trimiterea corecta si doar vizual se manifesta. Daca sterg cu "unlink" ramane link-ul asa cum trebuie si totul pare si functioneaza normal. Nu am vrut sa postez link-ul cu caracterele italice pentru ca nu vroiam sa "matrasesc" topicul daca asa se genereaza acel scris bolduit din unele topice. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 (editat) Inca o problema observ la mine, poate o verifica si ceilalti. Daca intru in fereastra normala de raspuns derulez la raspunsurile afisate in partea de jos, topic summary, nu vad atasamentele celorlalti, poze atasate pe forum dupa cum arata link-ul acestora. Editat Noiembrie 6, 2016 de The Stressmaker Link spre comentariu
viorelpicu Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 eu nu mai primesc mailurile despre postari in topicurile pe care le urmaresc Si la mine se intampla acest fenomen,ce avem de facut? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Intrati in my settings / notification options / Auto follow topics I reply to. Notification frequency si selectati in loc de "daily digest" sa fie "offline" la setarile imediat urmatoare sa aveti bifat email in casuta corespunzatoare. Eu am fost enervat de optiune, la fiecare raspuns primeam email si am setat pe daily digest. Daca este bifat notification list va informeaza doar in forum daca sunt bifate amadoua trimite si email. Daca e doar email doar asta face. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Intrati in my settings / notification options / Auto follow topics I reply to. Notification frequency si selectati in loc de "daily digest" sa fie "offline" la setarile imediat urmatoare sa aveti bifat email in casuta corespunzatoare. Eu am fost enervat de optiune, la fiecare raspuns primeam email si am setat pe daily digest. Daca este bifat notification list va informeaza doar in forum daca sunt bifate amadoua trimite si email. Daca e doar email doar asta face. ok, multumesc, am rezolvat asa cum ai zis, un mare LIKE Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 (editat) Sincer...nu-mi place aspectul actual al forumului. Era mult mai faina forma veche. Majoritatea forumurilor auto functioneaza pe aceasta platforma. Era mai deosebit cel vechi, mult mai placut si mai odihnitor. A fost parerea mea. Meniurile de la profile, mesaje, notificatii, etc...sunt in limba engleza. Eu am invatat auxiliar germana si franceza la scoala...nu stiu o boaba de engleza.. Se pot modifica in limba materna? Nu zic ca nu m-as descurca in limba engleza.... dar dupa cate stiu, traim in Romania si vorbim limba romana. Ciudat rau...citesc mesaje in romana si actionez butoane in engleza. Editat Noiembrie 8, 2016 de mac01 Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Sincer...nu-mi place aspectul actual al forumului. Era mult mai faina forma veche. Majoritatea forumurilor auto functioneaza pe aceasta platforma. Era mai deosebit cel vechi, mult mai placut si mai odihnitor. A fost parerea mea. Meniurile de la profile, mesaje, notificatii, etc...sunt in limba engleza. Eu am invatat auxiliar germana si franceza la scoala...nu stiu o boaba de engleza.. Se pot modifica in limba materna? Nu zic ca nu m-as descurca in limba engleza.... dar dupa cate stiu, traim in Romania si vorbim limba romana. Ciudat rau...citesc mesaje in romana si actionez butoane in engleza. Si eu sint de aceeasi parere. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Cu timpul o sa descoperi ca la o sticla de vin nu conteaza forma ci continutul. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Daca nu-mi place sticla s-ar putea sa nu cumpar acel vin. Link spre comentariu
Postări Recomandate