Vizitator Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Corect . Nu am mai scris detaliile dar este aceesi eroare . Link spre comentariu
Haralambie Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Nu se pot pune mai mult de doua citate pe mesaj? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Peste acea eroare mai este si problema cu afisarea diacriticelor . Rog pe cei care posteaza , daca au bunavointa sa seteze tastatura sau limba in engleza .Unele postari nu se pot citi nici pe ghicite . Multumesc. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 31, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 31, 2016 S-au corectat diacticele dinainte de mutare... au aparut ciudatenii ce sa scris dupa dar nu asa de grave si nu sunt asa de multe mesaje cu diactrice scrise dupa Va rog sa semnalizati orice ! Pai am vrut sa accesez forumul si apare eroarea, dupa cateva minute, un refresh si a mers brici., cand si cand mai apare iar. Asa cum am specificat, posibil sa fie din reteaua noastra de la servici, pe unele site-uri nici nu ne lasa sa le accesam, deh politica firmei, dar forumul merge accesat, doar ca din cand in cand mai apare acea eroare din poza. Nu ai spus CE eroare, ce spune ? Am remediat aceata problema punand 10 minute pentru expirarea sesiunii la cautare Cam de o saptamana se intampla urmatorul lucru : Dimineata, in tren, accesez forumul si selectez " subiecte noi de la ultima vizita" , cautarea imi da 4 pagini ( ex ) . Pana parcurg prima pagina trec cateva minute si la next sau selectare pagina ( 2,3 sau 4 . ex ) se deschde o pagina care spune ca nu sunt mesaje noi. Cred ca sunt delogat automat . Pentru a citi topicurile noi selectez "mesaje noi in 24H " si primesc return cu 8 pag ( ex ) dar le pot citi pe toate . Am testat pe 2 tel , calc de la serviciu , si pe cele de acasa , se comporta la fel . eram pe forum de 10 min Link spre comentariu
belasajgo Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Va rog sa semnalizati orice ! Problema cu diacriticele am inteles. Dar vad ca cel putin la un topic mesajele utilizatorilor apar incomplete: http://www.elforum.info/topic/120101-curent-in-perete/ Defapt vad ca si la alte topic-uri mai sunt in unele locuri mesaje incomplete... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 31, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Ah... Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Unele mesaje apar cu text ingroşat. Mi-a taiat si semnatura!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 (editat) Era bun timeout la 30-40 min.E doar o parere personala.Acum am putut parcurge 2 pagini .Vad dimineata. Editat Octombrie 31, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 31, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 31, 2016 @razvan Nu pot sa il pun nici prea mare ca exista pericolul sa blocheze serverul Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 (editat) Si la mine apare textul bolduit si italic dar doar dupa primul refresh. Adica se scrie un mesaj se posteaza si textul apare ok in pagina. La primul refresh al paginii scrisul devine bolduit si italic la postarea mea. LE: aici nu apare dar apare la un alt topic http://www.elforum.info/topic/119403-a-murit-sau-nu-radioamatorismul/page-6 unde se mentine scrisul italic si bolduit de cateva posturi bune (incepand cu #79 dar de la jumatatea lui #78, e schimbat si la multiquote si quote). Editat Octombrie 31, 2016 de The Stressmaker Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Am scris ieri într-un topic 2 fraze în 2 aliniate.Azi era doar prima frază, iar in locul tuturor diacriticelor era semnul întrebării. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 S-a intamplat ceva in dupa-amiaza asta, nu stiu ce, dar o perioada scurta forumul a fost inaccesibil si se afisa mesajul ca este in mentenanta, dupa ce si-a revenit au aparut multe probleme pe forum, multe postari trunchiate sau semisterse, sectiuni intregi afisate bolduit italic, etc... nu stiu care este cauza dar sper sa fie ceva temporar. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 (editat) S-ar parea ca trecerea pe alta pagina cu mesaje face sa dispara efectul acela de bold si italic. Pare sa fie efect in cascada nu de alta dar il observ si aici in partea inferioara a paginii, acelasi tip de font.LE: se pare ca incepe cu "multiquote" si "quote" de la un raspuns ca apoi sa se "verse" in partea de jos a paginii afectand toate textele de pe pagina inclusiv cele generate automat. Schimbarea inapoi apare la trecerea pe alta pagina cand totul revine la normal. Cred ca este un bug. Aveam doua poze cu exemplu de modificare text dar nu am buton de atasare... Editat Octombrie 31, 2016 de The Stressmaker Link spre comentariu
Haralambie Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Ma distruge asta cu bolduirea si italicul Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 31, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 31, 2016 N stiu ce naiba are dar probabil de la setul de caractere Link spre comentariu
Postări Recomandate