Vizitator Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Data ?i ora setate pe computer sunt foarte importante, iar uneori dac? PC-ul are bateria de BIOS moart? ?i la restart Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 dac? PC-ul are bateria de BIOS moart? ?i la restart Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Data ?i ora setate pe computer sunt foarte importante, iar uneori dac? PC-ul are bateria de BIOS moart? ?i la restart Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 postul 140 Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Am citit postul #140 dar pana la rezolvare "asa raman", Vasile nu a precizat un termen. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 27, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Asa este, nu am precizat un termen, este o treaba destul de complicata si pot sa o fac numai cand o sa am ceva mai mult timp la dispozitie Mai are o gramada de bube dar am sa incerc rezolvarea lor in limita timpului disponibil Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 (editat) Ce am observat eu ... Editat Octombrie 28, 2016 de elmar Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 28, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Am sa verific Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 De cateva ori am primit eroarea din poza accesand Elforum de la servici. Poate fi de la forum sau de la accesarea forumului din reteaua de la servici. Am zis ca este bine sa o semnalez. upload imagem Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Desi nu sunt fan Hu, lor le cam merge binisor forum-ul hobbielektronika. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 29, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Mai mute detalii, ce ai vrut sa faci de exemplu cand a dat aceasta eroare De cateva ori am primit eroarea din poza accesand Elforum de la servici. Poate fi de la forum sau de la accesarea forumului din reteaua de la servici. Am zis ca este bine sa o semnalez. upload imagem Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Mai mute detalii, ce ai vrut sa faci de exemplu cand a dat aceasta eroare Pai am vrut sa accesez forumul si apare eroarea, dupa cateva minute, un refresh si a mers brici., cand si cand mai apare iar. Asa cum am specificat, posibil sa fie din reteaua noastra de la servici, pe unele site-uri nici nu ne lasa sa le accesam, deh politica firmei, dar forumul merge accesat, doar ca din cand in cand mai apare acea eroare din poza. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Am primit ?i eu ocazional acest tip de eroare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 (editat) Cam de o saptamana se intampla urmatorul lucru : Dimineata, in tren, accesez forumul si selectez " subiecte noi de la ultima vizita" , cautarea imi da 4 pagini ( ex ) . Pana parcurg prima pagina trec cateva minute si la next sau selectare pagina ( 2,3 sau 4 . ex ) se deschde o pagina care spune ca nu sunt mesaje noi. Cred ca sunt delogat automat . Pentru a citi topicurile noi selectez "mesaje noi in 24H " si primesc return cu 8 pag ( ex ) dar le pot citi pe toate . Am testat pe 2 tel , calc de la serviciu , si pe cele de acasa , se comporta la fel . eram pe forum de 10 min Editat Octombrie 29, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Si la mine se manifesta eroarea, ca in poze, si se pare ca este localizata pe link-ul "view new content" fara alte selectii la intervalul de timp. S-ar putea sa nu fie o eroare ci cumva se reseteaza indicatorul de stare de la ultima accesare a forumului pentru ca daca aleg "new since my last visit", prima oara afiseaza doar topicul modificat intre cele doua refresh-uri ca apoi la urmatorul refresh dupa cateva secunde apare din nou "Sorry, no new content found.". Daca dau refresh in continuare apare doar topicul activ in acel moment si de la ultimul refresh (este afisat doar topicul modificat intre cele doua refresh-uri). Nu bag mana in foc dar pare sa fie un comportament normal. Link spre comentariu
Postări Recomandate