Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stare forum

Postări Recomandate

• Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Asta vad si eu:

Posted Image

Vasile scrie:

Nu este inca NOUL... urmeaza marea updatare in curand, inca este vechiul pe noul server 

Da-mi detalii daca poti, poate te pot ajuta hardware, ma ocup cu asa ceva!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Administratori

Asta vad si eu:

Posted Image

Vasile scrie:

Nu este inca NOUL... urmeaza marea updatare in curand, inca este vechiul pe noul server 

Da-mi detalii daca poti, poate te pot ajuta hardware, ma ocup cu asa ceva!

Este tot la aceeasi firma doar ca cica serverul este fresh... 

Detalii hard o sa dau in curand, inca nu m-am uitat pe ce ruleaza, am fost prea ocupat cu executarea(construirea) de scripturi pentru el ca sa il pot face sa functioneze, ajutor yoc din parta IPB si restul

Asta cu diactricele sper sa o rezolv ca arata ca dracu 

Link spre comentariu

Eu as reseta tot ce tine de avertismente si banari, sa plecam "curati" cu totii (inca o sansa fiecaruia, alegind ce cont sa pastreze) si as sterge si toate conturile care  nu am mai fost active (nu s-au mai logat) de minim 6-12 luni.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Se misca destul de repede fata de inaintea "micii schimbarii".

Nu mai spun de diacritice, au spus colegii inainte, avertismente/banari nu am, deci sunt de acord ideea colegului Dj Leco, cu stergerea avertismentelor, banarilor, clonele de conturi, conturi inactive de ceva timp (minim 6-12 luni, la alegere) si inceperea de la zero, toti cei care au gresit merita si ei o sansa.

Util ar fi, daca se poate face ceva, ceva cu limita de upload (eu am depasit limita), stiu ca este complicat, dar atasand pe link-uri externe se pierde foarte mult din informatia utila, nu mai ramane "pe" forum, se duce pe apa sambetei.

In rest OK, asteptam cu interes "marea schimbare" care trebuie sa vina, sper sa nu se piarda din nou atasamentele de pe forum ca data trecuta, ar fi pacat.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări