Administratori Badman Postat Octombrie 18, 2016 Administratori Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Forumul este in LUCRU asa ca orice scrieti in urmatoarele zile este posibil sa nu se pastreze I-am dat drumul doar ca sa descoperim impreuna eventualele erori Link spre comentariu
Dxxx Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Este de inteles, nu cred sa fie cineva absurd. Era bine sa anunti din timp ca va urma asa ceva, sa nu se sperie lumea ca s-a inchis pravalia cu totul... Ce am testat merge corect, desigur cu putina adaptare la noul layout. Spor la lucru! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Functioneaza OK, se misca bine si arata si frumos! Poti sa imi dai niste detalii (eventual pe PM) despre ce componente compun hardware-ul actual al serverului (MB, CPU, HDD, RAM, etc)? Link spre comentariu
Dominicue Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Intr-adevar arata bine noul Elforum .....insa cu mici rezerve ......cam in toate posturile vechi de pe diverse topic-uri afisarea este hieroglifica ......abia daca se intelege ceva Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 18, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Nu este inca NOUL... urmeaza marea updatare in curand, inca este vechiul pe noul server Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 (editat) Asta vad si eu: Vasile scrie: Nu este inca NOUL... urmeaza marea updatare in curand, inca este vechiul pe noul server Da-mi detalii daca poti, poate te pot ajuta hardware, ma ocup cu asa ceva! Editat Octombrie 18, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Functioneaza OK, se misca bine si arata si frumos! Da,da de acord cu dvs...este super ok acum...in ultima perioada facea cam des probleme forumul,adica cum ar fi : se deschidea greu,ori dadea eroare....etc... Aaa,o mica problema am vazut,ca nu scrie corect cand scriem cu diacritice...(? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 18, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Asta vad si eu: Vasile scrie: Nu este inca NOUL... urmeaza marea updatare in curand, inca este vechiul pe noul server Da-mi detalii daca poti, poate te pot ajuta hardware, ma ocup cu asa ceva! Este tot la aceeasi firma doar ca cica serverul este fresh... Detalii hard o sa dau in curand, inca nu m-am uitat pe ce ruleaza, am fost prea ocupat cu executarea(construirea) de scripturi pentru el ca sa il pot face sa functioneze, ajutor yoc din parta IPB si restul Asta cu diactricele sper sa o rezolv ca arata ca dracu Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Oki, cind poti, lasa-mi te rog un PM cu ceea ce compune hardware, noul server, sint curios, si poate pot veni cu un sfat, etc. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Diacriticele nu se afiseaza corect si la mine... Cum fac sa schimb culoarea de fundal (sau tema cu totul pe albastru, de exemplu) ca la mine din cauza unui program (f.lux) de adaptare a culorii pentru seara, fundalul si quote-urile sunt de un roz spalacit? Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Pe langa diacritice mai sunt probleme si cu vechile avertismente care apar la informatiile despre user. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 (editat) Eu as reseta tot ce tine de avertismente si banari, sa plecam "curati" cu totii (inca o sansa fiecaruia, alegind ce cont sa pastreze) si as sterge si toate conturile care nu am mai fost active (nu s-au mai logat) de minim 6-12 luni. Editat Octombrie 18, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 18, 2016 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 18, 2016 inca este in lucru, poate le curat @alcon 15-October 16 de atunci nu avea cum sa expire... Sunt mai multe probleme in acest moment, de exemplu toti avem acelasi IP.... Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Se misca destul de repede fata de inaintea "micii schimbarii". Nu mai spun de diacritice, au spus colegii inainte, avertismente/banari nu am, deci sunt de acord ideea colegului Dj Leco, cu stergerea avertismentelor, banarilor, clonele de conturi, conturi inactive de ceva timp (minim 6-12 luni, la alegere) si inceperea de la zero, toti cei care au gresit merita si ei o sansa. Util ar fi, daca se poate face ceva, ceva cu limita de upload (eu am depasit limita), stiu ca este complicat, dar atasand pe link-uri externe se pierde foarte mult din informatia utila, nu mai ramane "pe" forum, se duce pe apa sambetei. In rest OK, asteptam cu interes "marea schimbare" care trebuie sa vina, sper sa nu se piarda din nou atasamentele de pe forum ca data trecuta, ar fi pacat. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Imi place noua tema si sper sa nu se revina la vechea din cauza "lenevirii". DjLeco nu prea am inteles de ce conteaza hardware-ul, serverul (VPs / dedicat) nu este in colocare iar configuratia o alege claus (reseller la randul lui) in functie de ce ii ofera furnizorul din datacenter.. Link spre comentariu
Postări Recomandate