trasorv Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Bună ziua, am un LG cu tub și nu știu ce valoare are R 424 de pe ABL lângă trafo linii. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Ce tip de LG este? Ce sasiu? Link spre comentariu
trasorv Postat Octombrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2016 (editat) Scuze am uitat sa precizez mc64a iar rez este in pin 8 abl Editat Octombrie 17, 2016 de trasorv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Daca rezistenta sa ars atunci si trafo este caput rezistenta este de 10k verifica si diona D401 Aici ai schema http://elektrotanya.com/lg_ch_mc-64a.pdf/download.html Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Scuze am uitat sa precizez mc64a iar rez este in pin 8 abl Pai de uitati ce e mai important....de ce nu uitati sa si mancati de pranz ??? Uitati ce zice regulamentul de aici : http://www.elforum.info/topic/7383-reguli-obligatorii-pentru-cerere-documentatii-si-dumpuri/ Link spre comentariu
trasorv Postat Octombrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Eu am uitat pur și simplu dar uitarea este o boală gravă în zilele noastre iar peste ani este posibil să nu mai știi nici cum te cheamă iar cineva te va dojeni aspru fără pic de înțelegere așa ca nu e cazul sa fii sarcastic . O zi buna! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Eu am uitat pur și simplu dar uitarea este o boală gravă în zilele noastre iar peste ani este posibil să nu mai știi nici cum te cheamă iar cineva te va dojeni aspru fără pic de înțelegere așa ca nu e cazul sa fii sarcastic . O zi buna! Ei nici chiar asa Link spre comentariu
trasorv Postat Octombrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Nimeni nu știe cum ajunge, ferească Dumnezeu. Numai bine vă doresc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 (editat) Nimeni nu știe cum ajunge, ferească Dumnezeu. Numai bine vă doresc! Da,asa o fi,dar totusi cand o sa mai deschideti subiecte dastea sa treceti pe primul loc,marca-modelul sau chassis-ul tv-ului.... Iar apoi informatile de care aveti dvs nevoie....adica ca defectiune sau despre componentele din el.... Eu unul am vazut ca sunteti si putin cam vechiut pe aici, adica ca mergeti spre 3 ani si jumate pe acest forum...si daia m-am luat putin de dvs,daca pot sa spun ca m-am luat de dvs...adica ca v-am spus mai mult in gluma. Acum sper sa fiti putin mai atent altadata cand o sa mai postati pe acest forum... O zi minunata va doresc !! Doamne ajuta !!! Sa auzim numai de bine !!! Editat Octombrie 17, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
trasorv Postat Octombrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Apreciez completarea și cu toate greutățile vieții de azi sper să rămânem lucizi cât mai mult. Toate cele bune va doresc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum