Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sunny ETC009

stefank

Postări Recomandate

Acum 15 minute, iuliantv a spus:

tot respectul

dar nu vad legatura bg cu antena satelit?

doar daca se foloseste cablu rf intre tv si ,,decodorul,, satelit

Exact asa l-am probat pe euroscart si pe mufa RF sa vad daca merge pe tuner, ca voia s-al doneze la cineva dupa reparatie care avea cablu 

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Procesorul este 12072h/n1f00,d-le Florinel!.Dvs a-ti trimis un dump de,Thomson 29DM 182T proc TDA12020H-1ND001 chassis ETC009 - ETC010 mem 24C16 Cu stima!.Sa fie aici problema,cu lipsa sunet,dar pe nici un canal sa nu  macar un semn ca ar functiona ci sunet ?.Respectele mele d-le Florinel!.

Link spre comentariu

Am verificat tot,mai putin acest aspect!.Daca tot am ajuns pana aici,dupa  ce am rezolvat  problema lui cu iesirea din st-by a tv-ului,bineinteles cu ajutorul nesperat pe care mi l-ati acordat,cred ca ar fi pacat sa renunt la el  in aceasta etapa de  depanare a problemei sunetului!. Cu stima!.

Link spre comentariu

Salutarile mele tuturor!.As mai incerca cu  intrarea in service mode,oprit de la butonul power de pe panou,si tinand apasat tasta  magenta ,dupa care sa  modific setarile de sunet! V-ati mai intalnit  careva cu  aceasta problema!Va multumesc! Cu stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări