Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sunny ETC009

stefank

Postări Recomandate

Vreau sa spun ca am verificat la inceput   tensiunea  din secundarul sursei  st-by, fara a alimenta si sursa principala,si am vazut ca dupa 6-7 secunde decuplaza releul!.Daca pun o alta memorie noua,am sansa sa se rescrie  automat?.Cu stima!.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

La multi ani tuturor, si multa sanatate!.Nu am mai lucrat nimic la acest tv,sunny etc-010,pana nu am gasit cateva memorii goale de la Atmel,24c16,originale nu alte ci contrafacute!.Daca pun una goala si reusesc sa intru in s.m,se pot face unele memorari de programe,care sa sustina  tv in functiune?. Rog ajutor!. Va multumesc!.Cu stima!.

Link spre comentariu

Nu ,nu am programator,gasisem ceva gen, programator eeprom , flash 24c serie 25c serie pe net ,dar  trebuia sa caut si programul respectiv!.Eu nu am precizat de la inceput ,ca am scos sasiul din  tv,  am alimentat  doar sursa auxiliara,decupland acel (traf mic),filtru care este in serie cu alimentarea sursei principale!.Sursa auxiliara este buna,alimenteaza corect cele doua reg  ams de 3,3 , 5vsi releul de st-by!.Am alimentat sursa separat in serie cu un bec de 40w, dar dupa 6-7 sec declanseaza releul!.

Link spre comentariu

Este posibil sa fie si memorie, dar cred ca suntem pe o pista gresita !... dati finalul de linii jos, conectati in bec 75w intre E si C si vedeti cum se comporta sursa .

Programator ok ptr. dvs., ar fi CH341 !

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salutarile mele tuturor!.Revin cu vechea problema  a  tv Meister MHR 29F sasiul este etc-010 scris pe placa, procesor TDA12072H/N1F00!..Ma scuzati ca intervin cu aceeasi problema,dar nu am reusit sa-l repar din criza de timp!.Tensiunea pe U1 este stabila la  130v ,d-le Cornel c-ul din BV pe X-RAY, de 4,7mf, l-am masurat cu esr-metru,si este bun,am crezut initial ca intra in  protectia procesorul,si comuta iar in st-by!.Deci am ajuns la concluzia ca tot memoria este problema!.Va rog d-le Florinel daca binevoiti sa-mi rescrieti doua memorii goale,bineinteles contracost,eu neavand nici timp si  mijloacele necesare!. Va multumesc anticipat!.

Link spre comentariu

Condensatorii de pe tensiunile secundare sunt masurati  de mine cu esrmetru ,si sunt buni Va multumesc foarte mult d-le Cornel, si d-lui Florinel pentru ajutor ,dar puteti sa-mi trimiteti doua memorii pentru siguranta!.Unde va las adresa mea?.Cu stima!

Link spre comentariu

V-am lasat adresa mea pe privat d-le Cornel!.A-ti gasit-o?. Cu stima!.

Am masurat si c-urile din secundarul sursei auxiliare,si sunt buni!. Nu stiu de ce la aceste sasiuni,se intampla in mod frecvent,ca memorie sa se altereze!.La alte sasiuri nu am mai intalnit aceste pronleme!.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări