Vizitator Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Va salut! Am acest telefon pe care vreau sa il sacrific si sa il utilizez exclusiv in masina ca GPS si ca monitor pentru camera de marsarier. Va intreb daca stiti vreo posibilitate de a imperechea telefonul cu vreo camera de marsarier sau orice altceva care sa faca in asa fel incat pe telefonul asta sa am imagini din spatele masinii. deocamdata nu am nici camera si in vederea unei achizitii cumpatate vreau sa va consult si pe voi. TELEFONUL ESTE ACESTA. In ultima instanta, ma gandesc sa iau ceva de genul asta dar sa vad cum stau ele cu lentilele, vreau un unghi cat mai deschis. Stiti vreun mod in care sa bag imagini din exterior in telefon fara sa il demontez si sa ii mut propria camera? Operatiune care nici nu cred ca mi-ar reusi. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Păi nici dacă ai scoate camera lui afară (foarte dificil dar nu imposibil ) nu ai avea imagine în mod continuu, în modul Camera Foto el stă în aşteptare câteva zeci de secunde şi apoi trece în st-by, trebuie apăsat cel puţin un buton ca să-l ,,trezeşti,,.Să zicem că nu ar fi asta o problemă. Poate există camere de marşarier cu Bluetooth, pe care să le împerechezi cu telefonul, nu am citit despre aşa ceva, dar poate există... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Poate o sa abordez versiunea clasica, lcd cu rca si camera analogica. Mi-e groaza sa deschilotez masina ca sa ajung din spate in fata cu un matz.. Cei care si-au pus asa ceva pe unde si-au cablat instalatia oare? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Po?i cabla ?i f?r? s? dai g?uri, tr?g Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 O sa ma uit sa vad cum sta treaba prin zona indicata. Ma gandisem sa il trag pe sub masina, prin exterior pana la motor si de-acolo sa vad pe unde il aduc in interior. Din cate se vede, o sa ma rezum la varianta clasica. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Nu este chiar atat de greu sa tragi cablul prin masina, pe acelasi traseu pe cae merg toate cablurile. Cel mai greu este daca vrei sa pui camera pe hayon atunci da trebuie sa demontezi cam multe. Eu am cumparat o camera care se monteaza in locul unei lampi de la placa de inmatriculare (camera contine un LED care substituie lampa initiala), dar inca nu am montat-o caci mi-e lene sa demontez hayonul si nu am decis unde sa pun monitorul, care este cam incomod si probabil voi astepta sa cumpar mai intai un radio cu ecran mare si sa leg direct la el. Am montat in schimb un sistem de senzori de parcare la un Ford Fiesta si mi s-a parut banal sa trag cablurile pe sub plasticuri, cel mai greu sa fost sa leg senzorii caci a trebuit sa demontez o protectie in spatele barei dar cred ca in 2 ore am terminat tot. Nu prea mi se pare o buna idee telefonul caci ideal ar fi sa se aprinda numai cand bagi in marche-arriere. Mai simplu este sa pui niste senzori de parcare care nu costa mult si sunt chiar mai utili decat camera, care are un unghi limitat. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 O camera cu Wi-Fi conectata la becul de marsarier (sau pozitii daca vreti sa mearga continuu) la care va conectati cu telefonul. Va conectati automat considerand ca masina se afla inafara retelelor Wi-Fi cunoscute de telefon. Doar ca trebuie sa faceti bookmark la adresa camerei (cu parola si user) si asa, la alimentarea camerei, aveti imaginea pe ecran. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Pai daca tot instalez tableta si folosesc un vechi telefon pe post de camera, nu ar fi bine de instalat si un wi-fi router in masina ? Se creeaza o retea locala si se poate folosi o aplicatie gratuita de android care merge foarte bine. Link spre comentariu
pinky Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 (editat) @fanelforum - telefonul trebuie sa aiba capabilitate OTG. Camera aceea nu e buna pentru ce vrei tu. Focalizeaza intre 2 si 6 cm, depinde cum a fost reglata in fabrica. Mai degraba o camera web la care poti sa-i faci focalizare manuala. Cu o camera pe un telefon cu OTG, trebuie sa instalezi o aplicatie care sa acceseze camera. Sunt multe si va trebui sa le testezi pana iti convine una.L.E. camera ca cea din link-ul dat de tine gasesti pe e-bay cu 7-10 USD, transport inclus. Editat Octombrie 21, 2016 de pinky Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 (editat) Nu folositi un telefon pe post de camera. E mai greu de controlat dupa 24 de ore de functionare non-stop, mai ales daca este montat intr-o zona inaccesibila. Eventual il montati pe luneta intr-o cutie gen stop de frana pentru mascare, ca sa aveti acces mai usor la el.PS: telefonul stie hotspot si nu e nevoie de router daca tableta nu iese pe internet. Editat Octombrie 21, 2016 de The Stressmaker Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 da. interesanta ideea cu hotspot. (#10) un telefon la emisie, unul in bord, date activate, hotspot si skipe, pare sa mearga. m-am hotarat sa iau o camera si un monitor si sa incep operatiunea de cablat, m-am uitat mai atent si este usor de dus un firicel. mai sunt cu 8 dolari si emitatoare+receptoare wireless. mai trebuie doar alimentat monitorul in fata, si am de unde. va multumesc tuturor celor care mi-ati dat sfaturi. Camera snake am pus-o pe prima pe care am gasit-o, stiu ca incep de la 7 usd pe aliexpress. telefonul e compatibil otg. Link spre comentariu
pinky Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Uite aici cateva exemple de sisteme complete la preturi modice: http://www.ebay.com/itm/Car-Rearview-Reversing-Video-Camera-Mirror-DVR-Dashcam-4-3-inch-Monitor-1080P-KJ-/201556359365?hash=item2eedb1f8c5:g:GiMAAOSw5VZXBOuX http://www.ebay.com/itm/4-3-Rear-View-Mirror-Monitor-1080P-Car-DVR-Recorder-Backup-camera-G-Sensor-AD-/331944975399?hash=item4d49765c27:g:k1MAAOSwnNBXWljd http://www.ebay.com/itm/4-3-TFT-LCD-Car-Rear-View-Mirror-Monitor-CMOS-Night-Vision-Backup-Camera-Kit-/252550235307?hash=item3acd2ac4ab:g:~wEAAOSwzaJX4k7O http://www.ebay.com/itm/Car-SUV-170-Degree-Rear-CCD-Reversing-Camera-4-3-Inch-Rear-View-Display-Screen-/201439746680?hash=item2ee6be9a78:g:330AAOSwVL1WC1Ns&vxp=mtr Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 da, la ceva de genul asta ma refeream sa iau si eu, fie din bucati, fie de la un singur vanzator solutia completa. Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum