codrut Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 model:42PFL3604 display:T420HW04 are probleme cu display-ul,se vede doar jumatate de ecran. L-am desfacut si cand apas pe prima banda din dreapta isi revine,are cineva metoda de reparatie la acest display? Multumesc! Link spre comentariu
mercenarx Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 (editat) metoda cu... buretei (sau tuburi silicon) si nu e abureala... bureteii se pun in asa fel incat panglica sa fie fortata sa stea in pozitia corecta nu este insa o interventie de durata... Editat Octombrie 19, 2016 de mercenarx Link spre comentariu
vergil Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Chestia aceeia alba este pasta temoizolatoare? Link spre comentariu
orgasmo Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Chestia aceeia alba este pasta temoizolatoare? Pasta termoconductoare fara silicon. Link spre comentariu
mercenarx Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 (editat) de ce ar fi termoIZOLATOARE? Chestia aceeia alba este pasta temoizolatoare? pe de alta parte este cam " la ghici" , fiindca daca erau contactele de pe sticla se cam lasa bezna peste meseria lui... Editat Octombrie 19, 2016 de mercenarx Link spre comentariu
vergil Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 (editat) Am gresit .Termoconductoare ,scz. Acolo mi sa parut ca sant driverele. Gresec ? De ce trebuiau incalzite ? Multumesc. mercenarx pe de alta parte este cam " la ghici" , fiindca daca erau contactele de pe sticla se cam lasa bezna peste meseria lui... Masa este tare , de meserias . Editat Octombrie 19, 2016 de vergil Link spre comentariu
serban Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 (editat) Da ......cu fachirii astia indieno-pakistanezi nu te pui.....nici nu-i intereseaza sa masoare sa vada care traseu este intrerupt Astia simt....sa arzi toate benzile simetric si sa pui silicon chiar nu m-am gandit niciodata ..... Si culmea culmilor......mai si functioneaza ..... Editat Octombrie 19, 2016 de serban Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum