Dumitrache_S Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 (editat) Am primit de la un prieten un letcon de banc din anii '70 . Nu am facut decat sa-i gasesc o cutie si sa-l bag inauntru .Este rusesc , apasand pe butonul din dreapta manerului cositorul vine singur catre varf .Mentionez ca il tin in probe de trei ore , este de 40W si............priviti cum arata : Editat Octombrie 16, 2016 de dumitrache_s Link spre comentariu
meeteeka Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Da... frumos... dar nu vedem si noi matzele? Link spre comentariu
spark Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 @dumitrache_letconul e o bijuterie_sunt curios cum este mecanismul de impingere_am mai vazut un model asemanator dar cu clapetul jos_ma gindesc ca la modelul tau este cu articulatie (adica doua piese in miscare)_banuiesc ca rezistenta este ceramica Link spre comentariu
meeteeka Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 (editat) @dumitrache_letconul e o bijuterie_sunt curios cum este mecanismul de impingere_am mai vazut un model asemanator dar cu clapetul jos_ma gindesc ca la modelul tau este cu articulatie (adica doua piese in miscare)_banuiesc ca rezistenta este ceramica Asta ziceam si eu cand am intrebat de matze, dar nu cred ca pe d-nul dumitrache il va lasa sufletul sa-l "crape"... Editat Ianuarie 19, 2017 de meeteeka Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Ianuarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Imi pare rau dar nu pot sa-l desfac , cand l-am primit eu nu am facut decat sa-i pun un traf. sanatos si l-am bagat intr-o cutie de sursa de PC . Link spre comentariu
meeteeka Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Ne puteti spune modelul? Poate avem noroc cu batranul Google... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum